Kiemelt cikk

HabiBárpult

Pár barát által készített blog amiben a sorozatokról, filmekről, fociról, viccekről, zenéről és a kockulásról olvashatsz.

Elérhetőség

Ha valami kérdés, kérés van, ezen a címen érhettek el minket:

habibarpult@gmail.com

HABItémák

24 (22) 30 rock (22) 5outof10 (34) 6outof10 (43) 7outof10 (59) 8outof10 (62) 9outof10 (46) amerika (33) angol (22) avgn (41) berendelés (58) bl (32) blog (38) casting hírek (39) cbs (21) chuck (34) dexter (33) díjak (21) dota (23) dvd (23) e3 (30) előzetes (269) eminem (23) eredmény (107) évadpremier (20) évadzáró (77) family guy (22) film (116) flash forward (23) foci (204) forma 1 (40) glee (50) gól (22) gossip girl (24) heroes (50) hírek (189) house (21) how i met your mother (26) interjú (28) játék (245) kasza (23) kockulás (351) kritika (251) legnagyobb sorozatos szöveg (21) lost (95) magyar (33) magyarok (23) megjelenés (22) modern family (20) nbc (31) nézettség (52) nők (22) pilot (29) playstation (38) poén (276) poszter (56) promó (66) ps3 (62) raj (26) rap (100) reklám (21) részlet (62) sorozat (1017) star wars (26) supernatural (49) szavazás (37) the big bang theory (29) the office (27) the vampire diaries (20) toplista (63) true blood (39) u20 vb (20) utánpótlás (20) viccek (57) vicces (65) videó (440) wtf (33) xbox360 (21) youtube (34) zene (275) Az összes téma

Friss topikok

Indavideó

Linkblog

Látogatók

free counters

Cigányfajták

2009.12.12. 19:55 henty

Előre is elnézést attól, akinek sérti az önérzetét:D

 

Frissített tanulmány: cigányfajták

Közönséges cigány:

Valamennyi cigányfajta közül ez a legelterjedtebb. Hazánkban sokfelé előfordul, kedvenc tartózkodási helyei: napsütötte szemétdombok, csatornák. Igen veszélyes fajta, irtása több, mint ajánlott! Bármilyen környezetben, pl.: rádióaktív sugárzással szennyezett területeken, vagy mérgesgázzal telített helyiségekben is elemében van. A legszélsőségesebb körülményeket is könnyedén elviseli (sajnos). Fogságban is jól szaporodik. A nősténycigány egyszerre 6-24 kölyköt ellik. A vemhesség ideje 1-2 hónap. Ha kedvezőek a feltételek, ugyanabban az évben 12-24 alom is világot láthat. A a fiatal egyedek hordákba tömörülnek, és kötözködnek, szemétkednek fajtársaikkal és az emberekkel. Irtási tipp: igen nagy kaliberű géppuska, vagy vállról indítható rakéta.

Csöves cigány:

A legártalmatlanabb cigány, mivel mindig alkohol befolyása alatt áll. Ismertetőjele: a cigányokra jellemző sötétbarna bőrszín, émelyítően büdös, tespedt seggszag. Intelligenciahányadosa magasabb a többi cigányénál, bár az övé is inkább a nullához van közelebb, mint a háromhoz. Éppen ezért kiszámíthatatlan és igen agresszív, de veszélytelen faj. Védekezési tipp: boxer, vagy acélbetétes bakancs. Nem védett!

Döglött cigány:

A legszelídebb és legártalmatlanabb faj. De sajnos elég ritka. Azért, ha találkozunk ilyennel, pl.: romos házakban, ne felejtsünk rányomni egy szép, ragadós, mélyről felkrákogott, zöld túrhát, majd szelíd "Kurva anyádat te mocskos cigány!!!" mondattal hagyjuk nyugodtan magára ezt az igen békés természetű, szimpatikus cigányfajt. Szaporítása tulajdonképpen könnyű lenne, csak ez a módszer törvényes kereteken kívül esne (Magnum vagy Beretta). Azért reménykedjünk, hogy egyszer majd ez a faj lesz túlnyomó többségben.

Dolgos cigány:

Na ilyen nincs!


Kubikus cigány:

A kubikus cigányfajta vezére: a vajda, melyet dagadt teste, drótacél vastagságú nyaklánca különbözteti meg fajtársaitól. Különösen nagy étvágyú ez a faj, de csak munkaidő alatt. A falkából egyszerre csak egy cigány "dolgozik", a többi árnyékos helyre húzódva figyeli, miközben jóízűen söröznek. Csakúgy, mint a többi cigus, a kubikus cigány is feltűnően barna testszínnel rendelkezik. Esze nyilvánvalóan nincs. Ha megtámad egy ilyen minket, van egy hatásos módszer, amellyel garantáltan elűzhetjük közelünkből. Kiáltsunk rá: Munka! De vigyázat, könnyen összekeverhetjük ezt a fajt az oláh cigánnyal (amit lentebb részletesen ismertetünk), akikből ez a kijelentés máe egészen más hatást vált ki.

Oláh cigány:

A leggaládabb, szemét, rosszindulatú, igen veszélyes fajta. Benne minden negatív cigánytulajdonság megtalálható. Ami mozdítható, az nincs biztonságban. Fő fegyvere a zsebkése, melyet mindenhova magával visz. Kedvenc járművük a Lada, amely legtöbbször piros színű, de a Bkv járatait sem vetik meg. Különösen éjszaka aktív. IQ szintje hihetetlenül alacsony, antiszociális, obszcén szavakat előszeretettel használ. Fő tápláléka a szotyi, melyet más cigányfajtáktól zsákmányol. Kedvenc tartózkodási helye: a lombkorona magsságában, különösen ha almafa és ráadásul a szomszédé. Szaporodása nem évszakhoz kötött. Párzáskor a kancigány igen agresszív, emiatt a falkán belül komoly, véres verekedések szoktak kitörni. A domináns hímhez általában 35-50 nősténycigány tartozik, melyek folyamatosan tüzelnek. Az oláhcigány a börtönben telel, de akad olyan is, amelyik az egész életét ott tölti. Igen szemét, szívós faj. A szabadidejüket játékokkal ütik el, pl.: gyufázás, stb. Védekezési tippek: shotgun, tank, tankelhárító ágyú, katyusa, atomrakéta, vagy legalább egy 280 tagú skinhead banda. Irtása nem ütközik törvénybe, minden állampolgárnak istenadta joga. Nem védett, szabadon, engedély nélkül vadászható.

Büdös cigány:

Különlegesen meleg, nyári napokon találkozhatunk ezzel az egyáltalán nem ritka cigányfajjal. Mint neve is mutatja, meglehetősen büdös. Több alfaja is van: A szarszaggal keveredett húgyszagú cigányt másképpen büdös szarszagú cigánynak (cigus fekalicus) nevezzük. A csatornaszaggal halványan elkeveredő láb, de annál erősebben érezhető szar, fos, húgy, száj és bélszagot árasztó alfajt büdös koktélcigánynak nevezzük (cigus choctellicus) És végül, de nem utolsósorban a legbüdösebb alfaj a cigus undoritis, vagyis a gátlástalanul büdös, orrfacsaró, szarevő cigány, mely annyira szagos, hogy az már tényleg a mesékbe illő. Előfordulási helyei: Szinte bárhol, a szemétdomboktól a cseppkőbarlangokig. Mivel minden cigány büdös, ezt a fajt a legnehezebb kiszúrni a többi cigány közül. A területszerzés fontos része silány életüknek, hiszen kosz, szar hiányában hamar elpusztulnak. De végül is, kit érdekel Irtási tipp: 1.) Próbáljuk meg egy gusztusos kis szardarabbal becsalogatni egy tisztavizű strandra. A cigány a tiszta vízben hamar elpusztul. 2.) Szerezzünk be egy billenőplatós teherautót, majd egy alkalmas pillanatban borítsunk rá néhány tonna szemetet. lA büdös cigánynál ez a természetes halál.

Purdé cigány:

Valamennyivel nemesebb ez a faj. Kotoréképítő cigánynak is hívjuk, mivel a kancigány egy meglehetősen büdös és undorító kotorékot épít, amit mi putri-nak nevezünk. A putri általában papírdobozokból és egyéb környezetszennyező anyagokból épül, ami ideális egy alom felnövéséhez. A putrit általában pont rossz helyre építi a gondos hím, ezért ne habozzunk átmenni rajta egy Volvo homlokrakodóval. A kancigány területe érdekében bármire képes, ezért csak a következő eszközökkel menjünk felségterületére: 1 db 30cm-nél hosszabb bozótvágó kés, 1db rakétavető +5db páncéltörő rakéta, 15 db kézigránát, 2 db csőbomba, 4 db atomtöltet, 44-es Magnum +500 golyó. Ezzel az alapfelszereltséggel talán megússzuk a dolgot. Vigyázat! A nőstény sokkal veszélyesebb, mint a hím. A purdé cigány második neve: barna özvegy => párzás után kinyírja a hímet (ami nem baj), tehát legyünk nagyon óvatosak!

Nepper cigány:

Főleg aluljárókban találkozhatunk ezzel az egzotikus cigányfajjal, amint különböző, illegálisan szerzett árucikket próbál rásózni az arra tévedő emberekre. Igen félénk faj, rendőrt látva azonnal elmenekülnek, és csak a veszély elmúltával térnek vissza territóriumukba. Egy igen veszélyes alfaja van: a commander cigány. Hazánkban szinte csak az újpesti bolhapiacon fordul elő, petárdától a rakétán keresztül a pisztolyig szinte minden található náluk. Óvakodjunk tőlük!

Irtási tippek: kifejlett dobermann, duplacsövű vadászpuska, aknavető.

Hologram cigány:

Színei miatt kapta ezt a nevet. Teste feltűnően sok színben pompázik, ez hátrányos faját tekintve, mivel így képtelen környezetébe (a mocsokba) beilleszkedni. Alapszíne barna, szeme körül zöldeskék, nemritkán lila foltok díszelegnek. Mocskos, kék színű munkásgatyája sokszor szarfoltokkal tarkított, kézfeje fekete a kosztól, végtagjai piroslóan sebesek, haján a szivárvány minden színét fellelhetjük, mivel vastagon olajos. Pofáját sárgás, rohadt kajadarabok éktelenítik, szeme barnás-zöld. Természete: kettő- vagy többszínű. Veszélyes!

Vályogvető cigány:

Másnéven: szartúró kohány. Nevét onnan kapta, hogy sárral kevert, disznószar alapú masszából 3 oldalú, 5 szögű, gömbalakú, de téglatest formájú tetraéder téglákat formáz, ebből építi kiba*****ul büdös, de annál is undorítóbb otthonát. Az építőanyagot általában lopja, ha nincs építőanyag, nem adja fel, hanem újfent lop magának. Inni kizárólag kocsmába jár (hitelből).

Lelkiismeret furdalás nélkül irtható.Bevált módszer a vályogputri alá egy darab C4-es töltet.

Kovalens cigány:

Tulajdonképpen ártalmatlan faj, csak a pofája nagy. Mint azt a neve is mutatja, kötözködő fajta. Nem kell komolyan venni, de azért nyugodtan ba***unk le neki 4-25-öt. Nem védett. Irtási tipp: 19kg-os buzogány vagy mérgezett nyílvessző. A legjobb: UZI 9mm +600 golyó.

Román cigány:

Íme, egy mutáns! Az oláh cigány után a legundorítóbb eme faj. Két féreg fajta keveréke ez az organizmus. E genetikai hulladék a cigányokat is meghazudtoló szemétséggel rendelkezik, a kisebb piaci lopásoktól a kocsifeltörésig mindent csinál természetesen csak, ami illegális. Bankot nem rabol, mert ahhoz teljesen hülye Nem mintha amúgy is okos lenne, de azért az idősebb nénik retiküljét könnyűszerrel elrabolja. Iskolába nem igazán szeret járni, ritka az olyan román cigány, melynek megvan a 3 általánosa. Szellemi színvonala vetekszik egy, a petéből frissen kikelt svábbogáréval. Qrva unintelligens. Nősténye évenként 17-83 utódot hoz világra, melyek a trágár szavakat azonnal megtanulják. A fiatal egyedek csak azt hajtogatják: Bazd meg az anyád! Az idősebbek meg is teszik. A fiatal román cigány már 2 naposan ivarérett. A felnőtt hímek veszélyt jelenthetnek az utódokra, s csak a nősténynek köszönhető életben maradásuk, de előfordulnak negatív példák is, amikor a nőstény képtelen utódai védelmezésére (alkohol vagy drog hatása alatt áll), ilyenkor a hím megöli utódait. Meg ne akadályozzuk! Sőt! Segítsünk neki, majd, ha végeztünk a hímet és a nőstényt is nyírjuk ki! Irtási tipp: bomba.

Fuxos cigány:

Jellemzőjük: nagy fuxok, sok pénz. Senki nem tudja róluk honnan van lóvéjuk..
Irtási módjuk: bomba vagy bármilyen távirányíttásal múködtethető megsemmisítő eszköz.

Batyus cigány:

Fellelhetőségük: állandóan változtatják családtagról családtagra.
Jellemzőjük: házról házra járnak elvinni vagy eladni valamit. Általában vasat vagy bodzát vinnének. Ha idős emberek beengedik, agresszívvá válnak, minden értéküket elrabolják és megölik áldozataikat. Szaporodási módjuk változó ugyanúgy ahogy ,,lak,,-helyük is. Rendkívül sunyi fajta, de határozott emberekre nem veszélyes. Erélyes fellépéssel könnyen elzavarhatóak illetve ajánlott kurva anyázni velük!
Irtási módjuk: úthenger, lopakodó, MIG-29-es, billenős-ZIL de egy 30 tonnás MAN kamion is megteszi.

Kupec cigány:

Fellelhetőségük: leginkább piacokon vagy mezőgazdasági területeken lopás közben.
Jellemzőjük: Ezek a batyus cigányok elfajzott változatai. Általában lovakat esetleg más haszonállatokat tartanak. Búzát, lucernát, szalma bálákat szoktak lopni. Rendkívül koszosak, ruhájuk színe nem felismerhető.
Itt a nőstény faj a domináns, káromkodásban verhetetlenek. Üzletelni/vásárolni tőlük TILOS! Ott vernek át ahol lehet.
Irtási módjuk: Dum-dum golyó.


Muzsikus cigány:

Jellemzőjük: hegedűtokkal mászkálnak. Őket sokan hamisítják, ez egy kihalóban lévő faj, már csak 100 TAGJUK lelhető fel a világon.
Irtási módjuk: védett faj, kihalás veszélye fennáll, ritkításukat a törvény szigorúan bünteti.


Fehér ladás cigány:

Fellelhetőségük: fehér ladákban., leginkább 2107-esekben.
Jellemzőjük: Ők nem hajlandóak még a szarás kedvéért sem elhagyni autójukat.
IQ-szintjük emberi mértékkel fel nem fogható. A hüllőkhöz hasonlóan ruháikat levedlik, időnként talán még bőrüket is.
Miután lerohadt a ruhájuk, utána vesznek csak fel új ruhát.
Irtási módjuk: szintén úthenger illetve autóprés.


Kulcsár cigány:

Fellelhetőségük: bankok illetve más pénzintézetek és cégek kiemelkedő pozícióikban.
Jellemzőjük: Nagyon ritka faj, mivel az IQ szintjük kiemelkedően magas fajtársaikhoz képest, egyes becslések szerint a 35-40-et is meghaladja.
Ezen különleges képességük annak tudható be hogy Rom-Ungrók, azaz magyarral keveredett korcsok vagy keverékek.
Ez a második mutáns faj. Valamire használható értelmi szintjük miatt szokták őket betanítani, magas pozícióba emelni.
Az emberi intelligencia szinthez képest alacsony IQ-juk miatt könnyen zsarolhatóak, ezért bennfentesek számára remek munkaeszköznek számítanak fontos pozíciók betöltése szempontjából.
Irtási módjuk: védett faj, mivel alig van belőle.

18 komment

Címkék: vicces cigány

A bejegyzés trackback címe:

https://habibarpult.blog.hu/api/trackback/id/tr21593034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tony montana 2009.12.12. 21:59:24

Ez igen!!!Te nagy szakértő vagy a fajtánk ismeretében!Csak nem megbarátkoztál mondjuk szájjal eggyel és azért vagy ilyen kis mufurc?Vagy vazelines beöntést kaptál egy cigánytól ezért nem szereted őket?:)De te egy kemény,tökös Magyar gyerek vagy ezért írsz bombákról,fegyverről meg a többi baromságról.Szerintem téged egy óvódás cigány gyerek szétcsapna,annyira kemény lehetsz!!!Szerintem menj vissza a karámba és abajgasd tovább a birkákat te PARASZT!!!!!

csaba321 2009.12.12. 23:02:31

Sorminta:
:O :0 :o :O :0 :o :O :0 :o :O :0 :o :O :0 :o
:O :0 :o :O :0 :o :O :0 :o :O :0 :o :O :0 :o

Egyéb:
@tony montana: Nekem egyszer azt mondta 1 emberke h 10 éves román gyerek megverne aki már X éve karatézik. :O Bár én ezt nem hiszem el, igaz még nem láttam azt a biznyos 10 éves gyereket se szóval az ilyen dolgokat nehéz bizonyítani. :O

U.i.:
Éljen a kannibalizmus! Éljen a vérontás!
"Blood for the Blood God"!!

tony montana 2009.12.13. 13:59:02

@csaba321: Hidd el aki ennyire primitív az tuti valami kisebbségi zavarral küzdő p...lehet.

muforlife 2009.12.13. 14:19:29

@tony montana: hagyjad, ennél durvábbakat is szokott...

szum7 2009.12.13. 15:30:52

@tony montana: te hogy tévedtél az oldalra fiam? nem gyerekeknek való ez, tudod.

tony montana 2009.12.13. 20:14:00

@szum7: De neked sem ahogy elnézem!Szerintem pattanj a kuruc infóra Papa.Az való neked!!!

tony montana 2009.12.13. 20:15:12

@muforlife: Tuti valami szabadlábon lévő elmebajos lehet,enyhe identitás zavarral!!!

orsko 2009.12.13. 20:27:12

@tony montana: Hát én ilyen nézzel se mennék fel sok oldalra. hanah montana filmet hányszor láttad?

Thomee... 2009.12.13. 21:01:43

A viccben szereplő személyek kitaláltak, egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve!!!

muforlife 2009.12.13. 21:11:39

@orsko: Örs. Legalább google-őzz mielőtt hülyeséget mondasz:D Scarface amúgy

szum7 2009.12.14. 21:39:45

@tony montana: ugri-bugri kis kreol...
/értelmesebb választ is adhatnék, de nem tudlak sajna komolyan venni/

tony montana 2009.12.15. 19:45:41

@orsko: Nézzel????Mi van veled öreg?Nem magy a Magyar?????

tony montana 2009.12.15. 19:48:50

@szum7: Huh!!!Te nagyon sötét lehetsz!!"ugri-bugri kreol"Ez az!Igazi Magyar hazafi lehetsz.Most megmontad a büdös cigánynak mi??Vagánykodtál is a fiúdnak mi öreg??

szum7 2009.12.15. 20:46:43

@tony montana: kösz a jelzőket, bóknak veszem. Sok sikert a továbbiakban!

csaba321 2009.12.16. 14:29:44

Idézet 1 magyar népmeséből(aszem :O):
"Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál!"
:)
süti beállítások módosítása