Kiemelt cikk

HabiBárpult

Pár barát által készített blog amiben a sorozatokról, filmekről, fociról, viccekről, zenéről és a kockulásról olvashatsz.

Elérhetőség

Ha valami kérdés, kérés van, ezen a címen érhettek el minket:

habibarpult@gmail.com

HABItémák

24 (22) 30 rock (22) 5outof10 (34) 6outof10 (43) 7outof10 (59) 8outof10 (62) 9outof10 (46) amerika (33) angol (22) avgn (41) berendelés (58) bl (32) blog (38) casting hírek (39) cbs (21) chuck (34) dexter (33) díjak (21) dota (23) dvd (23) e3 (30) előzetes (269) eminem (23) eredmény (107) évadpremier (20) évadzáró (77) family guy (22) film (116) flash forward (23) foci (204) forma 1 (40) glee (50) gól (22) gossip girl (24) heroes (50) hírek (189) house (21) how i met your mother (26) interjú (28) játék (245) kasza (23) kockulás (351) kritika (251) legnagyobb sorozatos szöveg (21) lost (95) magyar (33) magyarok (23) megjelenés (22) modern family (20) nbc (31) nézettség (52) nők (22) pilot (29) playstation (38) poén (276) poszter (56) promó (66) ps3 (62) raj (26) rap (100) reklám (21) részlet (62) sorozat (1017) star wars (26) supernatural (49) szavazás (37) the big bang theory (29) the office (27) the vampire diaries (20) toplista (63) true blood (39) u20 vb (20) utánpótlás (20) viccek (57) vicces (65) videó (440) wtf (33) xbox360 (21) youtube (34) zene (275) Az összes téma

Friss topikok

Indavideó

Linkblog

Látogatók

free counters

Frodo is gay

2009.12.20. 21:54 muforlife

4 komment

Címkék: facebook poén lord of the rings

Dollhouse 2x07-10

2009.12.20. 21:22 muforlife

Ezt nem bírom felfogni. Hogy lehet ilyen második évadot csinálni, azután a borzalmas első után? Hihetetlen. Ennyit számítana, hogy beleszól-e a FOX a dolgokba? Mert ha miattuk volt olyan rossz az 1. évad akkor leszphatnak, mert ez a második meg simán ott van az ősz 3 legjobbja közt. Csak ne lenne cancel...






















Ezzel a 4 résszel kapcsolatban csak az előző kritikámban leírtakat tudom ismételni: jó sztorik, kiszámíthatatlan fordulatok, és zseniális színészek. Komolyan mondom, még Eliza Dushkut is kezdem megkedvelni, főleg úgy, hogy Echo-ból most már teljesértékű karaktert csináltak, és Ballard kiképzésének köszönhetően szinte szuperkatonává tették (ami óriási húzás, lehetett volna hamarabb is, sokkal szerethetőbb a karakter). Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy Alphával elbírna, de tuti nem lenne olyan egyszerű dolga a fickónak mint az első évad végén.

Az 5-6. rész után ugye azt mondtam, hogy nem lesz a Rossumnak ellenfele, csak Ballard meg Echo, és ez végülis igaz volt, de ebben a 4 részben pont azt láthattuk, ahogy ez az ellenállás (picit) megnő, gyakorlatilag az összes főbb szereplő beáll közéjük. DeWitt-el nagyon szórakoztak az írók ezekben a részekben, elég fura is volt, hogy nem áll ki a dollok mellett, meg hogy Echot is az Atticbe dobta, de a végén szerencsére jött a csavar, ami eléggé meglepett. Mondjuk szükséges volt, mert nélküle esélyük sincs Echo-éknak a vállalat ellen. Azt viszont még mindig nem értem, hogy miért adta oda "Lundy-nak" Topher új találmányát, ha tudta, hogy mit akar vele kezdeni a Rossum (persze magyarázhatjuk azzal, hogy a babaház érdekében tette, de akkor is elég fura a dolog, mert így a teljes emberiséget veszélybe sodorta).


 
A 4 rész alatt amúgy mindenki kapott valami szerepet, főleg Victort és Sierrát hozták előtérbe, de visszatért Alpha is, meg a beépített ügynök is az első évadból, akivel az Atticban találkoztunk újra. Ez is jó húzás volt, hogy megmagyarázták mi az az Attic, és szerintem elég jól kitalálták a dolgot, így legalább a casual nézők - akik nem látták az Epitaph One-t - is láthatták a jövőt (az EO-t újra kéne nézni, hogy kb hol tart most a sztori az ott látottakhoz képest).

Éltethetném még a sorozatot, meg ezt a négy részt, de nem teszem, viszont annyit még mondanék, hogy ha ezzel a második évaddal a sorozat nem kerül be a kultok közé, mint a többi Whedon-mű, akkor nem tudom mi az aminek helye van ott. Én amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy a FOX megmondta Whedonnak, még az első évad után, hogy már csak 13 részt kap, mivel látszik, hogy tart valahova a sztori, és lesz befejezése. Vagy nem, végül is már csak 3 rész van, de szerintem lesz lezárás, pontosabban remélem, hogy lesz, mert én nagyon megkedveltem a sorozatot. Épp ezért lehet picit elfogult vagyok, de ez a 4 rész nálam most 10 pont. (új rész csak január 9-én lesz, és az már nem dupla)

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat dollhouse 10outof10

Kora estére egy kis funny videó (part 50 [miért nem az elsőt raktak kezdetnek ki ... ^^])

2009.12.20. 16:03 Isaking

3 komment

Címkék: videó vicces home video

CW - TV to Talk About

2009.12.20. 12:58 muforlife

A CW csatorna téli promója, melyben főleg a Gossip Girlből, meg a Vampire Diariesből láthatunk képeket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat cw smallville promó melrose place gossip girl supernatural 90210 the vampire diaries americas next top model

A 10 legjobb Glee zene

2009.12.20. 11:32 muforlife

A cím mindent elmond, annyit tennék hozzá, hogy ami kimaradt, az azért, mert már volt fenn az oldalon.

3 komment

Címkék: zene sorozat toplista glee

FlashForward - promó a szünet utáni részekhez

2009.12.19. 21:06 muforlife

Mondtam én, hogy durvulás lesz. (és most várhatunk márciusig. fakk)

1 komment

Címkék: előzetes sorozat flash forward

FlashForward félévadzáró

2009.12.19. 19:33 muforlife

Kicsit késve, de sikerült megnéznem az utolsó részt is, és - talán a sorozat hanyagolása miatt - ez a rész kivételesen tetszett. Főleg azért, mert szünet előttihez méltó epizódot készítettek: a főszállal foglalkozó, csavarral, wtf-fel telit.





















Azt persze a wtf-okra most sem lehetne mondani, hogy meglepőek voltak. Még ha csak az utolsó pillanatban is, de az összesnél érezte az ember, hogy az fog történni, de főleg a vége volt átlátszó. Ez pedig szerintem sima íroi hiba volt, hiszen ha nem adnak szöveget a mentőseknek meg nem mondja hogy, "ó, mi kaptunt kiképzést", akkor nem tűnik fel az embernek, hogy lesz valami. A másik ami (szerintem) gyenge volt, hogy belevitték ezt a "mi volt az big bumm utáni első pillanatban" dolgot, mint az ájulások magyarázata, de ez csak azért nem tetszett, mert igazából is vannak ezek a kísérletek, és úgy tűnt, mintha nem tudnának valami eredetit kitalálni az írók (pechük is volt, mert ha nem kapja fel a média a dolgot, akkor ötletes magyarázat lett volna).

Az viszont tetszett a részben, hogy végre sikerült drámát csinálniuk, főleg az elején. Ebben mondjuk jelentős szerepet játszott a zene, ami amúgy is nagyon jó a sorozatban. Vicces egyébként, hogy annak kell örülni egy sorozatnál, ha egy részben történik valamim, de a FF-nél sajnos ez a helyzet. Valahogy nem találták el az arányokat az írók, mert csak ebben az epizódban, meg a pilotban voltak úgy igazán történések, és ha jobban szétosztják ezeket, sokkal izgalmasabb lett volna a sorozat.

Most amúgy Benford sem volt annyira idegesítő, mint az egész évadban, bár a színész, aki játssza, még mindig nagyon gyenge. Viszont a karakter, így munka nélkül érdekes lesz, már csak az epizód végén lévő előzetes alapján is. Nagy pozitívum volt még az epizódban, hogy "Charlie" végre kapott szerepet, bár kicsit fura volt, hogy csak úgy megjelent az FBI-nál, és a Wedeck meg úgy kezelte őt, mintha rég ismernék egymást, és várta volna, hogy jöjjön, de legalább szerepelt.

Ha az egész 10 részt nézzük, a sorozat közel sem ért fel az elvárásokhoz, és ez nem csak szerintem van így, mindenki azt mondja, hogy rengeteget romlott a minőség az epizódok során, és a nézők is részről-részre pártoltak el, viszont én azt mondom, hogy az évad második fele érdekes lesz. Ez a rész ugyanis olyan szálakat vetített előre, amik tényleg jók lehetnek, a kérdés csak az, hogy fel tudják e pörgetni a tempót, mert az eddigi részekben vez valamiért nem sikerült. A félévadzáróra én adnék egy 7/10-et, viszont maga a sorozat, az nálam csak 5 pont, de ki tudja, az évad második felében lehet a FlashForward lesz a legjobb, a potenciál megvan benne.

2 komment

Címkék: kritika sorozat flash forward 5outof10 7outof10

Interjú a Glee készítőjével

2009.12.19. 17:55 muforlife

Ryan Murphy-vel készített egy interjút az E!online, amiben elég sok témát érintenek: van szó Rachel és Puck viszonyáról, amiről a sorozat készítői nem gondolták volna, hogy tetszeni fog a fanoknak, de mivel tetszett, fogják még érinteni a maradék részekben; Quinn terhességéről, hogy mikor születik majd meg a baba; Jane Lyncs karakteréről, hogy mennyit fog szerepelni, és továbbra is a Glee-sek ellen fog-e dolgozni; a Madonna epizódról, melyben az énekesnő ugyan nem fog szerepelni, de 10 számát hallhatjuk majd; és végül Kristin Chenoweth visszatéréséről, meg a többi (még titokban tartott) vendégszereplőről.

Az interjú a tovább mögött olvasható.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú sorozat glee

Elevator

2009.12.19. 17:02 muforlife

Eminem kislemezéről(?), a Refillről van ez a szám, és a számot főleg azért kapték fel, mert az American Idolos Adam Lambert-őt lebuzizza (pontosabban úgy hangzik a "fake/it's", mitha faggots-öt mondana), de nem ez a lényeg, hanem a refrén, ami szerintem az egyik legjobb, Eminemtől.

"There once was a saying that I used to say
Back in the day when I met Dre
I used to sit and goof on the phone with, my friend proof
That if I went gold, I'd go right through the roof
He said what If you went platinum, I'd just laugh at him
That's not happening, that I can't fathom
Eighty something million records worldwide later
I'm living in a house with a fucking elevator"

2 komment

Címkék: zene rap eminem refill

Na mi a helyzet?

2009.12.19. 16:49 muforlife

2 komment

Címkék: sorozat friends joey

The Twilight Theory

2009.12.19. 15:37 muforlife

A TvGiude csinált egy fotósorozatot 2009 emlékezetes pillanatairól, a Big Banges színészekkel, én csak a Twilightosat rakom ki, de akit érdekel a többit, itt megtekintheti azokat is.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat twilight the big bang theory

Hírek: White Collar, Scrubs, Better Off Ted

2009.12.19. 15:03 muforlife

Még egyik hír sem 100%-osan biztos, hiszen sem az USA (White Collar), sem az ABC (Scrubs, Better Off Ted) nem adott még ki hivatalos közleményt az ügyben, de már mindenhol tényként kezelik ezeket:

- Az USA berendelte a White Collar 2. évadát, legalábbis a sorozat showrunner-je, Jeff Eastin ezt írta twitterén. A döntés azért lehet meglepő egy picit, mert a sorozat most szüneten van, és januárban új napon, szerdán fogják adni (eddig csütörtökön volt), és azért lehet picit merész húzás úgy berendelni a következő évadot, hogy nem nézik meg, hogy teljesít az új napon. (a sorozat pilotját egyébként nagyon éltették, de aztán egyre gyengébb lett; én majd a szünetben eljutok valamikor a megnézéséig, talán még írás is lesz róla)

- A másik hír pedig az, hogy a Scrubs és a Better Off Ted maradék részeit (csak 13 részes berendelést kaptak sajnos) az ABC már decemberben és januárban leadja, úgy, hogy januárban duplarészekkel jön majd mind a kettő sorozat. Ennek az oka egyértelműen a gyenge nézettség és a BOT-nél valószínűleg ez a kaszát is jelenti. A Scrubs esetében már nem ilyen biztos a dolog, hiszen a nézettsége azért majdnem másfélszerese a Better Off Ted-ének, és mégiscsak egy 9 évados sorozatról van szó. (majd ha lesz valami hivatalos, frissítem a bejegyzést)

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat scrubs berendelés better off ted

Do not marry Spanish Girl

2009.12.19. 11:01 Isaking

 lol:

2 komment

Címkék: vicces vidi

BL párosítás

2009.12.18. 22:03 henty

Inter–Chelsea 

Azt hiszem egyértelmű, h melyik csapat a jobb. Mindenképpen vendég továbbjutást várok.

AC Milan–Manchester United

Itt sem kérdés, h ki a jobb. Szintén vendég továbbjutás a tipp.

VfB Stuttgart–Barcelona

Hasonló, mint az előző 2. Vendég továbbjutás, bár azért a Stuttgartban érzek erőt és még meglepetés is születhet.

Lyon–Real Madrid

Szerintem a Lyon fog tovább menni. Eddig BL-ben mindig alázták a Realt, igaz, h ha ott villan vki, akkor lehet vendég továbbjutás is...

Bayern München–Fiorentina

A Bayern erősebbnek érzem. Lehet, h van benne kis elfogultság is, de mindenképpen jobb csapat. Igaz nem lesz könnyű...

Porto–Arsenal

Elég kétesélyes számomra, de Arsenal továbbjutást tartom reálisabbnak.

Olympiakosz - Bordeaux

Igaz, h most a Bordeaux jó formában van nagyon, de ki tudja... Meglepetés Olympiakosz továbbjutást várok. Az Olympiakosznak tovább kell menni, már csak azért is, h legyen hangulat a későbbi meccseken is:D

CSZKA Moszkva - Sevilla

Sevilla az esélyesebb, de az oroszoknál sosem lehet tudni. Inkább Sevilla továbbjutását várom.

5 komment

Címkék: foci bl sorsolás

OMG Moment of the Year

2009.12.18. 20:46 muforlife

Ok, lehet újravágni a wtf-vidit.

5 komment

Címkék: sorozat jelenet wtf one tree hill

Googolopoly

2009.12.18. 20:36 muforlife

Kattintva nagy.


 

1 komment

Címkék: google poén

Gangsta Luv

2009.12.18. 18:28 muforlife

Az egyetlen jó szám Snoop Dogg új albumáról, a Malice n Wonderlandről, de ez is csak azért üt, mert van benne Tupac meg Lupe Fiasco.

Szólj hozzá!

Címkék: zene rap snoop dogg tupac lupe fiasco malice n wonderland

Múlt heti amerikai nézettség

2009.12.18. 18:18 muforlife

Teljes lakosság

  1. NFL (CBS, Vasárnap 16.15) – 24,12M
  2. NFL: Sunday Night Football (NBC, Vasánap 20.30) – 20,88M
  3. CSI: Crime Scene Investigation (CBS, Csütörtök 21.00) – 16,42M
  4. The Mentalist (CBS, Csütörtök 22.00) – 16,37M
  5. 60 Minutes (CBS, Vasárnap 19.21) – 16,23M
  6. NCIS (CBS, Kedd 20.00) (ism.) – 15,08M
  7. Two and a Half Men (CBS, Hétfő 21.00) – 14,84M
  8. Criminal Minds (CBS, Szerda 21.00) – 14,43M
  9. The Big Bang Theory (CBS, Hétfő 21.30) – 14,37M
  10. The Biggest Loser (NBC, Kedd 20.00) – 13,45M
  11. Survivor: Samoa (CBS, Csütörtök 20.00) – 13,25M
  12. CSI: NY (CBS, Szerda 22.00) – 12,96M
  13. CSI: Miami (CBS, Hétfő 22.00) – 12,71M
  14. NCIS: Los Angeles (CBS, Kedd 21.00) (ism.) – 12,04M
  15. Prep & Landing (ABC, Kedd 20.30) – 12,04M
  16. Christmas at the White House (ABC, Vasárnap 21.00) – 11,95M
  17. A Charlie Brown Christmas (ABC, Kedd 20.00) (ism.) – 11,17M
  18. Bones (FOX, Csütörtök 20.00) – 10,90M
  19. Barbara Walters Presents the 10 Most Fascinating People of 2009 (ABC, Szerda 22.00) – 10,54M
  20. Extreme Makeover Home Edition (ABC, Vasárnap 20.00) – 10,34M

18-49-es korosztály (csak ratingek)

(1.0 ratingpont kb 1,3 millió felnőttet jelent)

  1. NFL (CBS, Vasárnap 16.15) – 8.3
  2. NFL: Sunday Night Football (NBC, Vasárnap 20.30) – 7.8
  3. The Big Bang Theory (CBS, Hétfő  21.30) – 5.6
  4. Two and a Half Men (CBS, Hétfő 21.00) – 5.0
  5. The Biggest Loser (NBC, Kedd 20.00) – 5.0
  6. Survivor: Samoa (CBS, Csütörtök 20.00) – 4.2
  7. The Office (NBC, Csütörtök 21.00) – 4.2
  8. Prep & Landing (ABC, Kedd 20.30) – 4.1
  9. Criminal Minds (CBS, Szerda 21.00) – 3.9
  10. CSI: Crime Scene Investigation (CBS, Csütörtök 21.00) – 3.9
  11. Family Guy (FOX, Vasárnap 21.00) – 3.8
  12. Modern Family (ABC, Szerda 21.00) – 3.8
  13. A Charlie Brown Christmas (ABC, Kedd 20.00) (ism.) – 3.7
  14. CSI: Miami (CBS, Hétfő 22.00) – 3.7
  15. Glee (FOX, Szerda 21.00) – 3.7
  16. 60 Minutes (CBS, Vasárnap 19.21) – 3.6
  17. The Mentalist (CBS, Csütörtök 22.00) – 3.6
  18. Football Night in America #3 (NBC, Vasárnap 20.00) – 3.5
  19. How I Met Your Mother (CBS, Hétfő 20.00) – 3.5
  20. 30 Rock (NBC, Csütörtök 21.30) – 3.2
  21. CSI: NY (CBS, Szerda 22.00) – 3.2
  22. The Simpsons (FOX, Vasárnap 20.00) – 3.2

forrás:

sorozatjunkie

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat amerika nézettség

Final Fantasy XIII Bundle Pack

2009.12.18. 15:02 orsko

 Japánban pár napja már kapható a legújabb Final Fantasy. Náluk exklúzív maradt, csak PS3-ra jelent meg. Az első 24 óra alatt a hűséges japánok 1 millió alapjátékot vettek. Ehez hozzájön még a Lightning Edision különleges kiadás plusz a legújabb limitált kiadású PS3 slim gép is. Így kb 2 millióra esik az eladott játékok száma. Ez nem mondható rossz teljesítménynek. Sajnos hozzánk csak márciusban érkezik a játék, de valószínűleg Amerikában és Európában lesz ilyen eladás az Xboxos változattal együtt. A tovább után képek a Bundle Packról, amely szerintem nagyon szépre sikeredett - még így rózsaszínen is.

1 komment

Címkék: játék ps3 playstation kockulás final fantasy ff13

Snoop Dogg a Brothersben

2009.12.18. 14:53 muforlife

Meg még páran rajta kívül, de ő szerepel a legtöbbet, először 6 perc környékén tűnik fel,  utána viszont szinte végig szerepel. A részt amúgy október 9-én adta a FOX, és kicsit a rapper új albumát is reklámozták (fel is hangzik az egyik szám), ami akkortájt jelent meg. A sorozatról pedig annyit, hogy eléggé lehúzták, de annyira szerintem nem rossz, lehet rajta nevetni. (a videó a tovább mögött, mert lassan tölt, lehet akadna tőle az oldal)

 

2 komment

Címkék: sorozat részlet snoop dogg brothers

Iron Man 2 trailer

2009.12.18. 14:02 muforlife

Nem nagyon vannak már filmes bejegyzések, és valószínű nem is lesznek (hacsak valaki fel nem ajánlja, hogy majd ő csinálja), de ez az előzetes akkora rajra sikerült, hogy mindenképp ki kell tennem.

1 komment

Címkék: előzetes film iron man 2

Új Lost poszter

2009.12.18. 13:53 muforlife

Azt mondják van rajta két spoiler, de meg lehet nézni, mert ezek el vannak rejtve (én sem tudom mik azok).

7 komment

Címkék: sorozat lost poszter

Európa-Liga

2009.12.17. 23:23 Thomee...

Hertha BSC 1 - 0 Sporting Lisbon
Heerenveen 5 - 0 FK Ventspils
CSKA Sofia 0 - 3 Roma
Basel 2 - 3 Fulham
Panathinaikos 3 - 0 Dinamo Bucuresti
Sturm Graz 1 - 0 Galatasaray
Club Brugge 1 - 0 Toulouse
Partizan 1 - 0 Shakhtar Donetsk
Sparta Praha 0 - 3 København
CFR Cluj 0 - 2 PSV
Nacional 5 - 1 Austria Wien
Athletic Bilbao 0 - 3 Werder Bremen

Ajax 1 - 3 Anderlecht
Dinamo Zagreb 1 - 2 Timisoara
Lille 3 - 1 Slavia Praha
Genoa 1 - 2 Valencia
Hapoel Tel Aviv 1 - 0 Hamburger SV
Rapid Wien 3 - 3 Celtic
Lazio 0 - 1 Levski Sofia
Villarreal 0 - 1 Salzburg
Steaua Bucuresti 1 - 1 Twente
Fenerbahce 1 - 0 Sheriff
Benfica 2 - 1 AEK
Everton 0 - 1 BATE Borisov 

2 komment

Címkék: foci eredmény

Gary Unmarried, a 2. szezon eddig

2009.12.17. 22:34 muforlife

Sokat variáltak a mellékszereplőkkel, a 2. évadra gyakorlatilag egy teljesen új gárdát hoztak, mindenki eltűnt a régiek közül, de valószínű, hogy ennek a, kvázi rebootnak köszönhető, hogy a sorozat minősége a második évadban simán az átlagos fölé emelkedett.





















Igazából a régi szereplőkkel sem volt baj, én szerettem az apát, a festős havert, a barátnőt, aki még az első évad elején szerepelt, meg Allison második férjét is, de ezek a mostaniak még jobbak. A régi-új span, Curtis, az néha nagyon beteg, néha meg tipikus feka, de ezzel nincs baj, jól egyensúlyoznak a kettő közt. Sasha is jó, de inkább aranyos, mint vicces, viszont abból a szempontból tökéletes, hogy Gary végre kapott egy barátnő-jelöltet.

A munkahelyváltás is nagyon klassz ötlet volt, a festésben egyszerűen nem volt annyi potenciál, mint a rádiózásban, és az is tetszett hogy hagytak egy kiskaput az írók (Allison lett a festőbiznisz főnöke), hátha mégsem tetszik a közönségnek a váltás. Ha már Allison, akkor jó látni, hogy végre újra oltogatják egymást Garyvel (volt egy időszak 1x20-2x04-5 körül mikor le is feküdtek egymással, meg Allison rájött, hogy Gary az egyetlen barátja és ott kicsit hanyagolták a vitákat), ráadásul elég durván. Pozitívum még, hogy a kölköket is kezdik kihasználni, kicsit "főszereplőbbé" váltak az 1. évad vége óta, ahol a sok karakter miatt inkább csak a helyet foglalták.

Nálam ez most 7 pontos, tehát a jobb szitkomok közé tartozik, és remélem most már megtartják ezeket a szereplőket, hiszen nem csak nekem, de az amerikaiaknak is tetszik, épp a mai résszel döntötték meg eddigi legjobb eredményét össznézőszámban a sorozat (18-49-ben pedig utoljára 1 éve voltak ilyen jók).

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat 7outof10 gary unmarried

Szurkolói kártyához való regisztráció

2009.12.17. 22:30 henty

Tudom, h nem sok embert érdekel, de azért kiteszem, mert, ha nem érdekel, akkor is egy jó móka, ha megcsinálod.:D

Forrás: www.fradidrukker.hu fórum, a szurkolói csoportok kérése...

 

"Koncentráljunk egyelőre a legfontosabbra:

Hölgyeim és Uraim!

Nem fogok nagy meglepetést okozni azzal, ha azt írom, hogy a szurkolói kártya jelenlegi formáját a szervezett csoportok nyugtalanítónak tartják. Ha konkrétabb akarok lenni, akkor kijelenthetem h elfogadhatatlannak, számtalan ok miatt. Ezeknek a kifejtése részben már megtörtént, de a elkövetkező napokban folytatni fogjuk…

Számtalan kérdést vett fel ez a mostani próbálkozás a vezetőség részéről, amikre választ még nyomokban sem találunk. Ahogy telnek a napok válaszok helyet csak újabb kérdésekbe ütközünk.

Ezért találkozó(ka)t sürgetünk a vezetőség, számunkra elfogadható részével. Azokkal akik nem hazudnak a szemünkbe, cselekvőképesek és nagyobb képzettséggel rendelkeznek, mint egy érettségi. Valamint nem a celeb világ soraiból valók és a monogramjuk eltérjen a B K-tól.

Úgy érezzük, h tárgyalást elősegítendő szüksége van egy kis nyomás gyakorlásra, amit már el is kezdtünk. Itt léptek ti a képbe. Van ez a remek regisztrációs oldal, ahol az anyajegyeid számától kezdve a seggszőr hosszúságig mindent elkérnek.

Töltse ki mindenki bátran, de még véletlenül se valós adattal. Ellenben email címnek, névnek, és ahová csak tudtok kis üzeneteket lehet "elrejteni" kedvenc berki krisztiánunk számára. Javasoljuk a "takarodj" kifejezés minél sűrűbb használatát, de a kreativitásotokra bízzuk a dolgokat…

A legfrappánsabbat díjazzuk majd, egy ajándékutalvány formájában.

Mivel képet is szűkséges feltölteni, ezért készítettünk egy sablont:


http://kepfeltoltes.hu/091213/berkigeci_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mindenkinek ezt ajánljuk!


Nah, munkára fel! Hajrá emberek! A szurkolói csoportok a napokban már megkezdték ezt a felettébb szórakoztató akciót! Jó szórakozást mindenkinek!"

 

 

 

és a regisztrációs oldal, ha netalán vki megcsinálná: http://ftcreg.computravel.hu/index.php?page=regist&todo=new

 

4 komment

Címkék: fradi

süti beállítások módosítása