Kiemelt cikk

HabiBárpult

Pár barát által készített blog amiben a sorozatokról, filmekről, fociról, viccekről, zenéről és a kockulásról olvashatsz.

Elérhetőség

Ha valami kérdés, kérés van, ezen a címen érhettek el minket:

habibarpult@gmail.com

HABItémák

24 (22) 30 rock (22) 5outof10 (34) 6outof10 (43) 7outof10 (59) 8outof10 (62) 9outof10 (46) amerika (33) angol (22) avgn (41) berendelés (58) bl (32) blog (38) casting hírek (39) cbs (21) chuck (34) dexter (33) díjak (21) dota (23) dvd (23) e3 (30) előzetes (269) eminem (23) eredmény (107) évadpremier (20) évadzáró (77) family guy (22) film (116) flash forward (23) foci (204) forma 1 (40) glee (50) gól (22) gossip girl (24) heroes (50) hírek (189) house (21) how i met your mother (26) interjú (28) játék (245) kasza (23) kockulás (351) kritika (251) legnagyobb sorozatos szöveg (21) lost (95) magyar (33) magyarok (23) megjelenés (22) modern family (20) nbc (31) nézettség (52) nők (22) pilot (29) playstation (38) poén (276) poszter (56) promó (66) ps3 (62) raj (26) rap (100) reklám (21) részlet (62) sorozat (1017) star wars (26) supernatural (49) szavazás (37) the big bang theory (29) the office (27) the vampire diaries (20) toplista (63) true blood (39) u20 vb (20) utánpótlás (20) viccek (57) vicces (65) videó (440) wtf (33) xbox360 (21) youtube (34) zene (275) Az összes téma

Friss topikok

Indavideó

Linkblog

Látogatók

free counters

God of War Collection III. rész

2010.06.06. 19:30 orsko

 Itt az utolsó teszt is a God of War Collectionről, hiszen volt már a GoW3 demóról, és a GoW 1-ről is szó. A másik kettő láthatóan elnyerte a tetszésemet. Nem volt ez máshogy a GoW 2-vel sem.

 

God of War II

 

2 komment

Címkék: kritika játék ps3 playstation collection kockulás ps god of war 3 god of war 9outof10

Újabb Entourage-promó, most már jelenetekkel

2010.06.06. 17:29 muforlife

Kibővítették picit a múltkori előzetest, és szerintem ütős lett, ennek is köszönhetően, nagyon várom már a 7. évad premierjét (június 27.!)

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat entourage

Eminem - Not Afraid klipp

2010.06.06. 14:28 orsko

 Pár napja felkerül a youtube-ra Eminem egyik új számának klippje is, persze full HD minőségben (is). Jól sikerült.

6 komment

Címkék: zene rap klipp eminem

The Good Guys - pilot

2010.06.06. 13:35 muforlife

Ugyan a pilotot már rég leadta a FOX (május 20. - a nézettség nagyon gyenge volt), de a második rész csak most kedden fog adásba kerülni, így annyira nem is baj, hogy nem volt időm megírni a kritikát. Na, meg azért sem baj, mert ez az első rész iszonyat jó volt szerintem, és így legalább kevesebbet kell várni a másodikra.





















Azért nem kell 10/10-es minőségre gondolni, de a nyomozós sorozatok közül, a Good Guys első része bizony kiemelkedett, és ha tartani tudják ezt a színvonalat, akkor nagyon hamar át fogja venni a sorozat a legjobb nyomozós címet a Castle-től. Sőt, talán még a Human Targetnél is jobb lesz, ami ugyan nem nyomozós, de nagyon hasonló akciókomédia, és a The Good Guys pilotja egyelőre veri azt sorozatot, mind akcióban, mind humorban (persze a Good Guys is inkább akciókomédia, de azért erősen a nyomozáson volt a hangsúly, még ha nem is a szokásos módon).

Az alapfelállás nagyon egyszerű: van két zsaru, az egyik a bolondos, öregedő Dan (Bradley Whitford), aki már csak a régi hírnevéből él (egyszer megmentette a kormányzó fiát), és mindig a régi társával jön, a másik pedig a fiatal, karrierista Jack (Colin Hanks), akinek elege van partneréből, de az állandó okoskodása miatt nem nagyon szeretik az rendőrőrsön, ezért nem tud feljebb kapaszkodni. A két társ komolytalan ügyeken dolgozik, a pilotban egy ellopott párologtatóhoz hívják ki őket, de persze hamar kiderül, hogy nem ilyen egyszerű az ügy, a rész közben drogbáróktól kezdve a világ két legjobb bérgyilkosán át mindenki feltűnik.

A pilot legnagyobb erénye egyértelműen az volt, hogy szinte végig pörgött, feszes volt, és amikor leült egy két jelenetbe, akkor a poénoknak köszönhetően, ugyanolyan élvezhető maradt. A pörgés amúgy annak is köszönhető, hogy a megoldandó ügy elég jó volt, a flashbackekkel, és az újabb (ugyan kiszámítható, de) csavarokkal fenn tudták tartani az érdeklődést, és emellé még egy-két vicces akciójelenetet is be tudtak dobni.

Az egyetlen negatívum amúgy ide tartozik (bár én észre sem vettem), a lövöldözős jeleneteknél látszik néha, hogy nem sok pénzt öltek bele a sorozat elkészítésébe, de ha emellett el tud menni az ember, akkor garantált a szórakozás. A poénok nagyon adják, többször is hangosan röhögtem, a karakterek is jók voltak (na, jó, a páros főnöke elég nagy klisé lett, még magánál a párosnál is nagyobb), és a színészi teljesítményekben sem volt kivetnivaló, különösön Bradley Whitford játszott nagyot.

Hogy a sorozat sorosa mi lesz, azt egyelőre nem nagyon lehet tudni, a pilot ugyan nem volt nézett, de mivel az első 13 rész már le van forgatva, azokat valószínűleg (előbb vagy utóbb) le fogja adni a FOX (a sorozat amúgy nemzetközi koprodukcióban készült, tehát a FOX-nak keveset kellett érte fizetnie, ez esetleg a folytatás mellett szólhat), és hát a Good Guys szerepel a csatorna őszi műsorrendjében is, tehát úgy tűnik, hosszútávon számolnak vele. Mindenestre, a pilotra megy a 8/10, a második rész pedig várós nagyon, de az az igazság, hogy ezt a színvonalat nehéz lesz tartani, kedden meglátjuk, sikerült-e.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat pilot 8outof10 the good guys

A New Adventures of Old Christine sem kell az ABC-nek

2010.06.06. 10:25 muforlife

Május elején még úgy volt, hogy a csatorna szinte biztos, hogy átveszi a szitkomot, és a Ghost Whisperert is, de előbb a szellemes sorozatnak mondtak nemet, majd egy hátre rá, a "New Adventures of..."-ot is visszautasították. A sorozat máshol sem fog folytatódni, ez pedig azt jelenti, hogy a Seinfeld-veterán, Julia Louis-Dreyfous, nevével fémjelzett szitkom 5. évadának fináléja, egyben a sorozat fináléja is volt.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat new adventures of old christine

Afroman- 'Cause I got HIGH

2010.06.05. 23:27 P-ter

 Miután végighallgattátok a számot, találjátok ki miért tettem ki.:D

u.i. Csokynak kötelező (a végén mekkora DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR:D)

4 komment

Címkék: zene

Shit My Dad Says - itt az első hosszabb előzetes

2010.06.05. 20:33 muforlife

(a sorozatról itt) Hát, ez még mindig nem tűnik jónak, de nem is baj, legalább lesz min meglepődni a pilotnál (haha). Persze a szitkomok pilotjaira pont igaz, hogy általában nem a legjobbak (sőt, a szitkomoknál, a pilot általában az egész sorozat egyik legrosszabb része), tehát egy ebből összeállított videó alapján felesleges megítélni a sorozatot, de az azért gáz, ha egy 3 perces előzetesen egyszer sem lehet elmosolyodni (vagy csak én nem tudtam?).

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat shit my dad says

Egy kis bújócska Naughty Bear módra...

2010.06.05. 17:02 orsko

...természetesen csak Peti kedvéért:D

2 komment

Címkék: előzetes játék kockulás naughty bear

TCA-Awards jelöltjei

2010.06.05. 15:16 muforlife

Vagyis a tévékritikusok szövetsége által kiosztott díjak jelöltjei (a teljes lista itt, én csak a sorozatosokat másoltam be ide - hírműsorok, meg a fiataloknak szóló műsorok kimaradtak) melyek közt nincs nagy meglepetés, a két idei újonc, Glee és Modern Family tarolnak, a régi kedvencek közül a Breaking Bad kapott még sok jelölést, de a 30 Rockot például meg sem említik (Mad Men is csak egy jelölés).

Legjobb színész/színésznő (dráma):

Bryan Cranston, Breaking Bad
John Lithgow, Dexter
Julianna Margulies, The Good Wife
Aaron Paul, Breaking Bad
Katey Sagal, Sons of Anarchy

Legjobb színész/színésznő (komédia):

Ty Burrell, Modern Family
Jane Lynch, Glee
Nick Offerman, Parks and Recreation
Jim Parsons, The Big Bang Theory
Eric Stonestreet, Modern Family

Legjobb újonc:

Glee
Justified
Modern Family
Parenthood
The Good Wife

Legjobb tévéfilm, minisorozat, special event:

Life
Temple Grandin
The Pacific
Torchwood: Children of Earth
You Don't Know Jack

Legjobb dráma:

Breaking Bad
Lost
Mad Men
Sons of Anarchy
The Good Wife

Legjobb komédia:

Glee
Modern Family
Parks and Recreation
Party Down
The Big Bang Theory

"Karrier-díj":

James Garner
Bill Moyers
Sherwood Schwartz
William Shatner
Dick Wolf

"Örökség-díj":

24
M*A*S*H
Law & Order
Lost
Twin Peaks

Év sorozata:

Breaking Bad
Friday Night Lights
Glee
Lost
Modern Family

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat lost 24 díjak friday night lights dexter breaking bad the big bang theory mad men sons of anarchy glee law and order party down modern family the pacific parks and recreation the good wife parenthood justified

Videók szombat délutánra

2010.06.05. 12:01 orsko

 Még el sem kezdődött az E3, a kiállításra készült videók közül elég sok kikerül(t) a netre mostanság. Itt van egy pár tegnapról és máról. Van itt új GH, mely újra visszatér a kemény rockhoz, vagy F.3.A.R, ami még mindig jónak tűnik. Nem is írok többet, nézzétek meg, mindegyikben van ingame jelene

6 komment

Címkék: előzetes játék kockulás crysis 2 vanquish fallout new vegas fear 3 deus ex human revolution guitar hero warriors of rock

285%-os fizetésemlést akarnak a Big Bang Theory sztárjai

2010.06.05. 10:53 muforlife

Johnny Galecki (Leonard), Kaley Couco (Penny) és Jim Parsons (Sheldon) nem szroznak, a sorozat sikerét látva rácsaptak az asztalra, és, a már eddig sem csekély, 65 ezer dolláros epizódonkénti fizetésüket, meg szeretnék toldani 185 ezerrel, hogy szép, kerek, negyed millió dollárt kapjanak "20 percnyi munkáért". A dolog igazából nem meglepő, és van is alapja, hiszen a sorozat óriási siker, kritikailag elismert, és szereti a nép, ráadásul, ha Charlie Sheen több mint 1 milliót kap, egy olyan sorozatban, amiben 1, max 2 évnél nem nagyon van több (Sheen már most is alig ment bele a dologba, és ennél többet aligha fizetnének neki), akkor a Big Bang sztárjainak eddigi, 50 ezer dolláros fizetése tényleg "nevetséges", és megérdemelnék, hogy megemeljék a fizetésüket.

1 komment

Címkék: sorozat pletyka the big bang theory

Rémi

2010.06.04. 12:07 Szundi666

 Az előző videóról eszembe jutott, hogy nem igazán tudom ki is ez az ember. Utána néztem, és a jó öreg wikipédia tudja. Nem hiszem el, hogy nem alkalmazza őt senki, bár ahogy láttam a videó végén, már akadt egy pár szponzor. És bár tudom sokan tudjátok ki is ő, na meg a google-be se nagy cucc beírni ezt a nevet, hátha valakinek túl nagy munka.:)

 

Rémi Gaillard (1975. február 7., Montpellier, Hérault) francia tréfacsináló.

2002-ben keltett feltűnést a médiában, amikor a francia kupa focifinálén, kamerák össztüzében játékosnak öltözve vegyült el a népszerű Lorient tagjai között. Learatva mindazt a rajongást és tiszteletet amivel a nemzet ünnepelte bajnokait.

Maga a francia államfő Jacques Chirac köszönő szavak mellett rázott vele kezet. Eme kis poénkodása csak szelete volt egy többrészes videóanyagnak. Címe:pranks.

Gaillard ezek után egyre gyakrabban és fura módokon jelent meg a francia nézők örömére. Leginkább sportközvetítések,TV Game show-k és politikai vitaműsorok normális menetét bontja meg előszeretettel megjelenéseivel, munkát adva az ország biztonságőreinek és rendőreinek.

Épp e rendfenntartók válnak leggyakrabban poénjai céltáblájává. Feltűnő a sporthoz való ragaszkodása. Tagadhatatlan ebbéli tehetsége.

Legnézettebb videóanyagai:

Ezekben a videókban szórakoztatóan mutatja meg a világnak, hogy helye van a sport és a média világában.

Gaillard mottója : "C'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui".. Azzá válsz, amit épp teszel...

Valóban, a média is felfigyelt rá és adott neki 4 percet az egyik angol híradóban:

Sajnos főleg a kommentár beszél és nem Rémi, de így is láthatjuk kicsit emberünket offpranck. (További interviewúkat Rémiről csak francia nyelven találtam.)

2 komment

Címkék: élete remi gaillard

Foot 2010 - Put it where you want it (Rémi GAILLARD)

2010.06.04. 11:15 Isaking

Újabb Rémi videó került fel a youtubera nemrégen, enjoy ;) (az a gördeszkás omg)

1 komment

Címkék: videó remi gaillard

Érkezett egy Hung-poszter is

2010.06.03. 20:38 muforlife

Háááát, erre csak húzni tudom a számat, pedig év közben sikerült egy jót összeütni , és a tavalyi, lyukas zoknis is bejött. Talán majd legközelebb.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat poszter hung

Star Wars: The Force Unleashed II Trailer

2010.06.03. 18:46 orsko

 Érkezett egy új előzetes az elvileg októberben megjelenő új Star Wars játékról. A videóból kiderül mi is történt a főhőssel az első epizód után.

1 komment

Címkék: előzetes játék star wars kockulás star wars the force unleashed 2

Spider-Man: Shattered Dimensions Trailer

2010.06.03. 10:00 orsko

 Egy újabb előzetes érkezett a legújabb Pókember játékból, melyben ezúttal egy-két ellenfelet pillanthatunk meg. Jónak igérkezik a játék, kipróbálós. Jobban tűnik, mint az eddigi ilyen játékok.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes játék kockulás spider man shattered dimensions

Vérfarkasos True Blood-előzetes

2010.06.03. 07:05 muforlife

Én ezt már tuti nem néztem meg, az első promóban is elég spoiler volt, de a Lady Gaga-szám így hallás/látás nélkül is telitalálatnak tűnik, még mindig tartom magam ahhoz, hogy a True Blood marketengesei az egyik legjobbak a szakmában.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat true blood

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Trailer

2010.06.02. 15:21 orsko

 Az utolsó HP könyv olyan erős tartalmilag, hogy akárcsak a filmet, a játékot is két részben adják ki. Itt egy kis ízelítő a part 1-ből, amely elvileg az akcióra fogja helyezni a hangsúlyt.

2 komment

Címkék: előzetes játék kockulás harry potter and the deadly hallows

Charlie Sheen börtönbe megy

2010.06.02. 15:19 muforlife

Szerencsére(?) csak 30 napra, ami még csökkeni fog 17-re, jó magaviselet esetén. Elvileg már jövő hétfőn, egyből a tárgyalás után, megkezdi "ledolgozni" ezt a 17 napot, tehát nagyon valószínű, hogy június végén már otthon pihenheti ki a börtön okozta fáradalmakat. A sorozat forgatását biztos, hogy nem fogja zavarni Sheen "nyaralása", hiszen a TaaHM felvételei csak augusztusban kezdődnek. (amúgy vicces, hogy Karácsonykor, mikor elkövette, amit elkövetett, még 12 hónapról is írtak az újságok, mostanra meg már csak 17 nap maradt - persze én nem értek ezekhez a dolgokhoz, valószínű csak túlzott az a híroldal, vagy akkor még nem voltak tiszták a körülmények, de akkor is érdekes a dolog)

3 komment

Címkék: hírek sorozat two and a half men

Bizonyítvány beküldésének határideje

2010.06.02. 08:26 henty

Valószínűleg már mindenki tudja, de aki mégsem az gyorsan tegyen valamit, ugyanis ma van a 12.es bizonyítvány beküldésének a határideje. Ezt lehet elektronikusan a www.felvi.hu e-mail címen, vagy pedig arra a címre, ami abban a levélben van, amit küldtek.

8 komment

Címkék: határidő felvételi érettségi

Entourage: az első 7. évados poszter

2010.06.02. 01:00 muforlife

Ami, hát, elég gyenge lett, de a poszt lényege nem is ez, hanem csak szólni szerettem volna, hogy pár napig, hétig (június 14-16 körényékéig) ritkábban lesznek bejegyzések, sőt, mondhatni alig lesznek, de utána (én) jövök újra a sorozatos írásokkal: elsőként befejezem majd az évadzáró-kritikákat (még legalább 10 hátra van), utána majd meglátjuk (minimum egy upfronts-írással még adós vagyok). A fontosabb híreket természetesen megpróbálom majd kitenni, de ilyenkor, a nyár elején, szerencsére nem szokott sok lenni.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat poszter entourage

LOST in 3 minutes

2010.06.01. 00:51 Isaking

Szólj hozzá!

Címkék: lost videó

süti beállítások módosítása