Kiemelt cikk

HabiBárpult

Pár barát által készített blog amiben a sorozatokról, filmekről, fociról, viccekről, zenéről és a kockulásról olvashatsz.

Elérhetőség

Ha valami kérdés, kérés van, ezen a címen érhettek el minket:

habibarpult@gmail.com

HABItémák

24 (22) 30 rock (22) 5outof10 (34) 6outof10 (43) 7outof10 (59) 8outof10 (62) 9outof10 (46) amerika (33) angol (22) avgn (41) berendelés (58) bl (32) blog (38) casting hírek (39) cbs (21) chuck (34) dexter (33) díjak (21) dota (23) dvd (23) e3 (30) előzetes (269) eminem (23) eredmény (107) évadpremier (20) évadzáró (77) family guy (22) film (116) flash forward (23) foci (204) forma 1 (40) glee (50) gól (22) gossip girl (24) heroes (50) hírek (189) house (21) how i met your mother (26) interjú (28) játék (245) kasza (23) kockulás (351) kritika (251) legnagyobb sorozatos szöveg (21) lost (95) magyar (33) magyarok (23) megjelenés (22) modern family (20) nbc (31) nézettség (52) nők (22) pilot (29) playstation (38) poén (276) poszter (56) promó (66) ps3 (62) raj (26) rap (100) reklám (21) részlet (62) sorozat (1017) star wars (26) supernatural (49) szavazás (37) the big bang theory (29) the office (27) the vampire diaries (20) toplista (63) true blood (39) u20 vb (20) utánpótlás (20) viccek (57) vicces (65) videó (440) wtf (33) xbox360 (21) youtube (34) zene (275) Az összes téma

Friss topikok

Indavideó

Linkblog

Látogatók

free counters

NBC-szitkomok promója

2010.01.17. 14:40 muforlife

Azaz a csütörtöki szitkomnapé (Community, Office, Parks and Recreation, 30 Rock), ami ebben az évben magasan veri a többit, most is olyan vendégszereplőkkel jöttek, hogy az hihetetlen (erről majd egy külön poszt mindenképp lesz, képekkel, de akár videókkal is).

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat community the office 30 rock parks and recreation

So, did we save the world? - Dollhouse 2x12

2010.01.17. 12:58 muforlife

Na most van az, hogy fogalmam sincs mit írjak. Ha ez lenne a sorozatzáró, nem lennék megelégedve (ez mondjuk köszönhető annak is, hogy az előző részben olyan csavarok voltak, amilyeneket nem sokat láttam még sorozatban), épp ezért jó, hogy lesz még egy 13. rész, az Epitaph Two. Erről viszont nem tudni, hogy vajon a mostani résznek a végét folytatják, vagy pedig az első évad utáni Epitaph One-t, amit csak a dvd-re tettek rá, és elég valószínű, hogy a nézők nagy része nem is látta (az is lehet, hogy bemutatják az Eptaph One-t Echo-ék szemszögéből, akik - ha jól emlékszem - a rész végén találkoztak az ottani szereplőkkel).





















Amúgy ez a rész sem volt annyira rossz, és mivel a nagy csavart már az előzőben előtték, ennél többre nem is nagyon lehetett számítani. Volt sok akció, verekedés, volt robbanás elől futás (ami szerncsére nem volt annyira gáz, de kihagyhatták volna), kaptunk pár választ (pl miért olyan fontos Echo), na meg azért volt néhány wtf is. A legjobb pedig az volt, hogy az ilyen komolykodás mellett is jött a humor, természetesen főleg Topher részéről.

Ha már Topher, akkor Enver Gjokaj (Victor) megint játszotta őt egy darabig, talán még jobban is, mint az eredeti színész. Ez amúgy érdekes, mert a többi színész nem nagyon játszotta ilyen jól a már ismert karaktereket (pl itt az utolsó részben Amy Acker), náluk inkább a saját karakterükre gondoltam, nem pedig arra, akit éppen játszottak.

Itt az utolsó részben azért hullottak a szereplők rendesen, viszont néhányuk elég kiszámítható módon. És igazából az is vicces, hogy a halott - vagy látszólag halott - szereplők közül, kettő biztosan túléli, hiszen az egyiket láthattuk az EO-ban (amit szerintem még ma újranézek, mert már nagyon nem emlékszem rá), a másiknak pedig a teste ugyan nem, de a karaktere tuti túlélte, hiszen valahogy mégis csak be kellett következnie a brain-pocalypse-nak.

A lényeg tehát az, hogy nem volt rossz a rész, de talán ha a múlt heti csavart áttolják erre - amit simán megtehettek volna -, akkor még jobb lett volna. Így csak 8/10, viszont ne feledjük, még van egy rész, a sorozatzáró, ami egyébként két hét múlva lesz csak, mivel jövő hét pénteken Haiti-telethon (támogatástgyűjtés a január 12-i földrengés rászorulóinak) lesz az USA-ban (az összes országos adón, és néhány káblesen is, szóval a pénteki sorozatokra ne nagyon várjatok).

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat dollhouse 8outof10

Human Target - pilot

2010.01.16. 22:08 muforlife

Itt is csak azt tudom mondani, hogy hááááát. Nem számítottam sokkal többre, de azért valami pluszot kaphattunk volna, ha már pilotról van szó, mert ez a rész teljesen olyan volt, mintha az évad közepéből lett volna. Mondjuk ahogy a Fox-ot ismerem, ez lehet tényleg így volt.



















Ahogy tehát mondtam, mint első rész, ez nagyon nem volt jó. Oké, a karaktereket azokat bemutatták: a raj főszereplőt, akit talán őrült, talán csak unja az életet; a társat, aki beszerzi az infókat az aktuális munkákhoz, általában legális módon; és a másik társat, akinek elég kétes módszerei vannak, de azért a jó oldalon áll. Csak kicsit ismerős ugye?

Na de ezzel még nem is lenne baj, ha a pilotban kapnánk valami előtörténetet, hogy miért is csinálják ezt, kik is ők, de semmi ilyesmiről nincs szó sajnos. Az is elég lett volna, ha kapunk valami kis utalást, hogy lesz itt valami átívelő szál, de még azt sem. Az is érdekes volt, hogy az első jelenet után, és az utolsó előtt, volt egy kis ugrás az időben (talán 1 hónap mindkétszer) és ez igazából nem tudom mi célt szolgált. Nekem ez olyan hatást keltett, mintha valami filmet néztem volna, ott szoktak ilyenek lenni, hogy a végén egy kis betekintés a jövőbe, ahol épp rajul valamit a főszereplő.

Mondjuk mondták, hogy b-filmes lesz a sorozat (az a vonatos dolog volt a legdurvább, nem tudom hány ezer filmben lőtték már el), de ezzel nem volt baj, mert pont az ilyen típusú részek voltak a legjobbak, akkor volt a legpörgősebb a pilot. Viszont mikor a tényleges nyomozás ment, és csak a két sidekick-et láthattuk, na az eléggé unalmas volt, ha szokásom lenne, talán még át is tekertem volna azokat a részeket. Ezekért szerencsére kárpótoltak a verekedések, melyekből igaz, hogy kevés volt, de mikor a kopasszal harcolt a csávó, az szerintem a legcoolabb ilyen típusú jelenet volt mostanában (pedig a Chuckban is voltak jók).



















Amúgy nekem a rész nézése közben egyből a Chuck jutott eszembe. Ugyan teljesen más a kettő témája, de az is tiszta b-filmes, és ott is a jó nőkön, meg a raj beszólásokon van a hangsúly, a különbség csak az, hogy annak a sorozatnak ki tudtak találni így a 2. évad végére-harmadik elejére egy értelmes sztorit (előtte azért az is szenvedett), míg a Human Targetnél eddig semmilyen sincs.

Azt viszont leszögezem, hogy a sorozat témája nagyon tetszik, épp ezért valószínűleg maga a sorozat is fog később, egyszerűen ez a rész nem volt erős pilotnak, valami jobbat kellett volna betenni. Ennek mondjuk lehet az az oka, hogy csak a második rész lesz az American Idol után - ami ugye Amerika legnézettebb "sorozata" - és inkább arra tartogatják a puskaport, de azért a pilot az mégiscsak pilot, itt kéne berántani a nézőt (azért hozzáteszem, Amerikában az első részt a 24 8. évadának duplapremierje után fogják adni, ami ugyan nem annyira nézett mint az Idol, de azért mégis csak ugyanaz a célközönség). A pontszám az  5/10, de lesz ez még jobb is, én biztos vagyok benne. (most szólok, hogy valószínű lesz írás a 2. részről is)

2 komment

Címkék: kritika sorozat pilot 5outof10 human target

11 éves, orosz beatboxoló

2010.01.16. 20:39 muforlife

Szólj hozzá!

Spartacus: Pilot és a 2. rész

2010.01.16. 19:28 muforlife

Az az igazság, hogy e két rész alapján fogalmam sincs mit gondoljak a sorozatról. A két rész közt ugyanis ég és föld a különbség, mindkettőnek megvannak az erősségei és hátrányai is, viszont az biztos, hogy a sorozat inkább a 2. részre fog hasonlítani, ezért megpóbálok az írásban is arra koncentrálni, de előre leszögezem, hogy a kettő közül az volt a gyengébb.





















A történet rémesen egyszerű, van ez a barbár harcos, akit a rómaiak elfognak, és gladiátorjátékok keretében ki akarnak végezni. A névtelen harcos persze rögtön 4 ellenfelet kap, akiket egyből legyőz, és megkapja a Spartacus nevet, majd "leszerződteti" őt fogva tartójától egy profi gladiátor kiképző, aki megpróbál belőle igazi harcost faragni.

Ha azt hinnéd, hogy ez az egész már az első pár percben megtörténik, akkor nagyon tévedsz, mert a pilot az "Spartacus" háttersztorijáról szól, arról, hogy miképp és miért kapták el őt a rómaiak. Ebbe én itt nem mennék bele, legyen valami meglepetés is, de annyit azért elmondok, hogy itt mutatják be nekünk a harcos feleségét, aki később a harcos legfőbb motivációja lesz.

A pilotról legnagyobb negatívuma a CGI volt, a hátterek, vagy mikor a távolba néztek, mindig borzalmasak voltak. Viszont ez legalább pörgős volt, harcokkal és történéssel (ami sajnos elég kiszámítható volt) na meg persze rengeteg meztelenséggel és orgiával (itt nincs annyi ember, mint a True Blood, de talán közelebbről mutatják a dolgokat, meg nincs mindenkinek fekete szeme:), amik azért nem ártottak. Előbbiből a második részre maradt egy kevés (pl Lucy Lawless - Xéna - melleit is megcsodálhattuk), viszont az utóbbi - amire azt mondták, hogy lesz belőle bőven a sorozatban - elmaradt, és ha a többi rész is ennyire a főszereplőre fog koncentrálni, akkor szerintem egy darabig nem is fogunk többet látni.






















A második rész viszont már ennyire sem volt jó, és ez főleg annak köszönhető, hogy nagyon lassú volt. Itt a főszereplő tréningjét láthattuk, "a végső megmérettetéssel", ami eldöntötte, hogy lehet-e gladiátor. Ezen kívül megismerkedtünk pár mellékszereplőkkel, akik egyenlőre elég semmilyenek, de ez elmondható az összes szerplőre, a főszereplő kivételével. Az mondjuk igaz, hogy a nők karakterei is tetszettek, de van egy olyan érzésem, hogy ezt nem az összetettségüknek köszönhetik, hanem inkább a kinézetüknek. A főszereplő az viszont tényleg jó, már pár perc után szurkolsz neki, és érdekel mi történik vele, ez pedig nagyon nem igaz a többi karakterre.

A színész játékokkal szerencsére nincs probléma, a rivális gladiátor kivételével, aki elég érdekes fejeket vágott időnként. Az is pozitívum, hogy hihető a sorozat: gondolok itt a kosztümökre, a beszédre, a helyszínekre, a tisztálkodásra, meg még egy csomó kis dologra, ezekre nagyon odafigyeltek. Az elismerés jár a harcok kivitelezéséért is, nagyon erős pontjai voltak a két résznek, és itt is nagyon odatette magát mindenki: mind a színészek, mind pedig azok akik kitalálták a koreográfiát, a harcok ugyanis nagyon zsírul néznek ki. Azt viszont tényleg nem értem, miért kellett ennyire véresre csinálni, ez szerintem már nem reális, bár ezt igazából nem tudhatom. A lassítások meg a képernyő megállítások viszont jó elemei a harcoknak, bár ezek sem a komolysághoz meg a drámához atnak, de legalább jól néztek ki. Nem úgy mint a vér, amire most tökéletesen igaz, hogy a kevesebb több lett volna.

Így belegondolva, végülis nem volt rossz ez a két rész, és ha meglenne, simán nézném a többit, mert érdekel. Ennek ellenére vannak hibái bőven, és ezek közül néhány kiküszöbölhető lenne, ha egy nagyobb kábelcsatornán menne a sorozat (a Starz! nevű adón megy, aminek talán ez a 3. sorozata), de azért még bőven élvezhető. Megy is rá a 6/10, a 3. rész pedig csak soká lesz majd, mivel a 2. is csak két hét múlva kerül adásba (ezt a 2 részt valami kritikus vagy újságíró tolta fel a netre, mert dvdscr volt).

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat pilot spartacus 6outof10

Véres "Spartacus: Blood and Sand" részlet

2010.01.16. 16:05 muforlife

Első résszel most végeztem, kritika majd jön a második után, de ezt a részletet már most megosztom, hogy lássátok mennyire - már-már nevetségesen - véres ez a sorozat.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat részlet spartacus

13 "celeb" a Conan vs Leno vitáról

2010.01.16. 02:47 muforlife

Most komolyan, van aki nem Conan mellett áll? Amúgy a vita röviden annyi, hogy a Jay Leno Show nagyon gyengén teljesített, és ahogy ezt már régebben megírtam, el lett pakolva 10 óráról, vagyis el lesz, csak eddig még volt biztos hova. Az NBC ugyanis azt akarta, hogy Leno menjen 11.35-re, a Tonight Show helyére, amit sok-sok év után, most nyáron kapott meg Conan O' Brien. Conan errre pedig még szép hogy bepöccent, ki nem tette volna ezt a helyében. Eredetileg amúgy azt akarták vele, hogy beteszik majd Leno mögé - aki ezek szerint 11-től lett volna -, 12.05-re, de ebből ő nem kért természetesen, és ebben a levélben rendesen be is szólt az NBC-nek, akiktől most már teljesen biztos, hogy elmegy, 30 millió dolláros végkielégítéssel. A poén pedig az, hogy ennek ellenére, még mindig megy a talkshow-ja az NBC-en, direkt emiatt bele is néztem az eheti részekbe, és teljesen olyan a hangulat, hogy ő már ezt leszrja, meg hogy nem mindegy mit csinálnak, mert lehet le sem adják a műsört (ezeket persze mondják is), és eközben persze széjjel alázza az NBC-t, meg Jay Leno-t. Ezt mondjuk nem csak ő teszi, az összes talkshowban ez mostanában az egyik legnagyobb poénforrás, és itt, a sorozatjunkie-n, egy jó kis összeállítást is találhattok ezekről, videók formájában. Na elkanyarodtam egy kicsit a bejegyzés lényegétől, de szerintem le kellett írnom, hogy mi is ez a vita, így érthetőbbek a dolgok, most pedig jöjjenek azok az idézetek. Vajon miért nem áll senki Jay Leno oldalán?

1. Christina Applegate (twitterről)
"Hey Conan, We support you! We love you! And we will go where you go!"

2. Harrison Ford
"He's getting the shaft, in a way. ... I mean, poor guy moved out to Los Angeles to do this show and moved his whole family out there. Put his kids in a new school. ... [Conan] is a good guy. But so is Jay Leno; I enjoy his company. And so is Dave Letterman. It's just a tough, tough world."

3. Ice-T (twitterről)
"This Jay Leno shit is all f---ed up. They got my man Conan in the mix!! NOBODYS SAFE in the entertainment biz. I'm happy to have 25 yrs in!"

4. Damon Lindelof (twitterről)
"Conan is my hero. No. Not the Barbarian."

5. Marlee Matlin (twitterről)
"Is Coco a no go? Say it isn't so!"

6. Alyssa Milano (twitterről)
"Dear Conan, Good. For. You. We love you & can't wait to see what comes next for you. With support and love, Alyssa"

7. Rosie O'Donnell
"Five years ago, [Leno] was told that Conan was going to get the driver's seat. He had a lot of time to prepare to do something else, and if he felt he still had the goods, he should have been a man and went over to FOX and competed with him directly rather than put himself on at 10 o'clock and really ruin Conan's chances to begin with. I just think it is an incredibly selfish move and I am Team Conan."

8. Patton Oswalt
"Comedians who don't like Jay Leno now — and I'm one of them — we're not like, 'Oh my God, Jay Leno sucks.' It's that we're so hurt and disappointed that one of the best comedians of our generation...willfully shut that switch off. ...You almost want to take [Leno] aside and ask him, 'Why do you want this so badly? Because you don't do anything with it.'"

9. Jerry Seinfeld
"I think [The Jay Leno Show] was the right idea at the wrong time, and it was not a bad idea."

10. Sarah Silverman
"Really? Six months? I mean give the guy a f---ing chance. ... He did so much for them at 12:30, but then again, I'm somebody that would probably be jazzed to stay at 12:30. I like being able to do whatever I want to do. They all want that coveted 11:30."

11. Howard Stern
"It's finally dawned on Conan that Jay Leno had it in for him the whole time. Crapped all over him. ... [Leno] is an evil devil. He's a horrible, horrible guy. I've told you this for years. ... And everybody hates Jay now — which is great. I'm all for hating Jay."

12. Ben Stiller (twitterről)
"I STAND BESIDE AND BELOW COCO"

13. Kurt Sutter (Sons of Anarchy készítője)
"Clearly, you've been screwed, [Conan]. And the abuse played out in public. It was painful for us, I can't imagine how awful it was for you and your family....but I want you to know that you have an open invitation on my show, Sons of Anarchy. We have an IRA story line that will continue to play out this coming season and I could use a bad-ass O'Brien on my team."

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat jay leno talkshow jay leno show tonight show conan o brien

Hit 'em up

2010.01.15. 23:12 muforlife

Rögtön 2 verzió is: az erdeti szám Tupactól, amit sokan a legjobb diss (talán oltásnak lehetne legjobban fordítani) zenének tartanak, és egy remix Eminemtől ami nem annyira komoly mint az erdeti, de ennek ellenére teljesen jó, sőt. Melyik a jobb?

Szólj hozzá!

Címkék: zene rap eminem tupac

The annoying orange I

2010.01.15. 19:56 szum7

Ha esetleg még valaki nem ismerné

3 komment

Címkék: annoying orange

Így fog kinézni az NBC műsorrendje, miután Leno "elköltözik"

2010.01.15. 19:50 muforlife

Pontosabban a Téli Olimpia után (már ezalatt sem lesz Jay Leno Show), március első hetétől. Először pár dátum (premierek), utána meg a teljes műsorrend, napokra lebontva.

Fontosabb visszatérések és premierek dátumai:

  • The Celebrity Apprentice, Vasárnap, Március 14., 21 óra
  • Friday Night Lights 4. évad, Péntek, Április 30., 22 óra (ez minkez nagyon nem izgat, mert addigra a DirecTv már be is fejezi a 4. évadot)
  • The Marriage Ref (Jerry Seinfeld új reality show-ja), Csütörtök, Március 4., 22 óra.
  • Minute to Win It (új vetélkedő), Vasárnap, Március 14., 20 óra.
  • Parenthood, Kedd, Március 2, 22 óra.
  • Trauma még 6 epizód van hátra, Hétfő, Március 8., 21 óra
  • Who Do You Think You Are? (új családfakutatós show Lisa Kudrow-val) Péntek, Március 5., 20 óra

Az új műsorrend:

Hétfő
20.00: Chuck
21.00: Trauma
22.00: Law & Order

Kedd
20.00: The Biggest Loser
22.00: Parenthood

Szerda
20.00: Mercy
21.00: Law & Order: Special Victims Unit (ismétlés)
22.00: Law & Order Special Victims Unit

Csütörtök
20 óra: Community
20.30: Parks and Recreation
21.00.: The Office
21.30: 30 Rock
22.00: The Marriage Ref

Péntek
20.00: Who Do You Think You Are?
21.00: Dateline NBC

Szombat
20.00: The Biggest Loser (ismétlés)
21.00: Law & Order (ismétlés)
22.00: Law & Order: Special Victims Unit (ismétlés)

Vasárnap
19.00: Dateline NBC
20.00: Minute to Win It
21.00: The Celebrity Apprentice

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat nbc trauma friday night lights műsorrend parenthood the marriage ref

Vanilla Sky - Umbrella

2010.01.15. 14:37 P-ter

Vili által kitett videoklippről jutott eszembe, ez a klasszikus szarkazmussal töltött videoklipp, mely úgy látszik a mai napig megállja a helyét.

4 komment

Címkék: zene poén vanilla sky

Tekken Trailer

2010.01.15. 14:35 orsko

 Új előzetes érkezett a Tekken filmhez. Engem valahogy nem fogott meg. Főleg az eleje lett elég hurka. Meg itt van egy kép a szereplőkről is.

4 komment

Címkék: előzetes tekken

Tavalyi összesített hazai játékeladási toplista

2010.01.15. 14:31 orsko

 Elég hosszú cím lett, de így a jó. Ugyanis a tovább után 2009-es összesített játékeladásokat láthatjátok. Persze mindezt lebontva konzolonként is. A WoW persze megint első - mint majdnem mindig. Ezt összesítésben a Sims és a FIFA követi, ami szintén nem újdonság egy ilyen listán. A meglepő, hogy az új NFS is a lista elején van, és a CoD5 is 8. Az is meglepetés, hogy a PS3-as GH3 bekerült a legjobbak közé.

1 komment

Címkék: pc játék ps3 psp toplista nintendo wii wow fifa xbox360 nds ps2 the sims 3 eladási lista

Dan Balan-Chica Bomb

2010.01.14. 22:41 Vilmots

3 komment

Címkék: zene danbalan

Final Fantasy XIII International Trailer

2010.01.14. 21:31 orsko

 Az eddigi talán legjobb FFXIII előzetes, mely egyben az első trailer az angol nyelvű verzióhoz. A zene már az EU/US verzió betétdala A My Hands Leona Lewistól. Megfigyelhető, hogy a készítők nem csak egy egyszerű angolhangot dobtak rá a japán verzióra, hanem a szereplők szája is megfelelően mozog, és ez a játékban is így lesz. A játék már készen áll, de afejlesztők újévi szabadságon vannak. A hivatalos európai és amerikai megjelenési dátumot tehát tudni fogják tartani, mely márciusra esedékes Xbox360-ra és PS3-ra is. Elég gyanús, hogy előrendelem.

1 komment

Címkék: előzetes játék ps3 my xbox360 kockulás nds leona lewis final fantasy final fantasy xiii

Viccek (nem fogjátok megbánni, ha elolvassátok:D)

2010.01.14. 20:47 henty

Bolond gyerek bemegy a zödségeshez:
- Kérek egy kiló narancsot!
- Nincs narancs, banán van!
- Igen? Akkor irány Bana!


Az élet nagy igazságai:
1) Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel.
2) Az összes idióta megpróbálja, miután elolvasta az elsőt.
3) Az első igazság hazugság.
4) Vigyorogj most, mert idióta vagy!
5) Olvasod a viccet.
7) Nem vetted eszre hogy a 6-os pont hiányzik.
Most nézted meg, ha a 6-os pont hiányzik e, vagy sem.
9) Mosolyogsz már megint.



Két rák sétálgat a tengerparton. Az egyik elővesz egy cigarettát és rágyújt. Mire a másik:
- Megőrültél?! Ettől embert lehet kapni!



Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából?
- Mert megdöglött.



Két hangya fetreng beszívva az úton. Arra jön az elefánt, mire megszólal az egyik hangya:
- Fogadjunk, nem bírsz ráállni erre a morzsára!
Az elefánt rááll a morzsára, a hangyák dőlnek a röhögéstől.
- Fogadjunk, nem bírod a fejedre tenni a másik morzsát! - mondja a másik hangya.
Az elefánt a fejére teszi, mire a két hangya sikongatva a röhögéstől:
- Mekkora szendvics vazze!!!


A feleség odabújik a férjhez, és azt mondja neki:
- Drágám, súgj valami állati mocskosat a fülembe.
- Konyha...


Pasas kilép a nyilvános wc-ből,odalép hozzá egy nő.
- Elnézést, koedukált?
- Nem, sz@rtam.



Én nem szeretem a sárgarépát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.



A medve megszólította a nyuszit:
- Nyuszika, neked nincs problémád azzal, hogy a fekália ráragad a bundádra?
- Nincs. - feleli a nyuszi.
- Akkor jó. - mondta a medve, és kitörölte a nyuszival a fenekét.



A dadogós bemegy a dokihoz hogy segitséget kérjen, mert nem bírjabeterelni a csirkéket az ólba.
- Mondja el hogy csinálja...

- M..m..mondoma cs..cs...csirkéknek h..h..hogy b..b..be...fele, erre b..b..bemegy a fele.
- A...a..aztán m..m..megint m..m..ondom, b..b..be..fele erre m..m..megint b..b..bemegy a fele.
- M..m..mikor már csak e..e..egy cs..cs..csirke m..m..maradt m...m..megint m..m..mondom b..b..be..fele, m..m..ire a cs..cs..csir..ke:

- M..m..mi a f..f..f@szt a..a..karsz, sz...sz..szakadjak k..ketté?

- M..m..ire én :

- N..n..na, e..e..elmész t..t..te a pi..pi..pi.., er..er..erre k..k..kijön az ö..ö...összes.

 

A forrást is illik megemlíteni, tehát általában a vicceket a fradidrukker.hu fórumjáról szoktam szedni. Ezek nagyon jók sztem én legalább is mindegyiken jót nevettem, még azon is, amit már ismertem.:D

3 komment

Címkék: viccek

Steven Seagal oltás

2010.01.14. 16:56 muforlife

A csávó az "5 legcikibb pillanatát" választja ki a sorozatnak, de ha már ennyire alázni akarta, akkor ennél sokkal jobb videót is lehetett volna csinálni szerintem (hol marad pl a Steven Seagal-vision vagy mi? bár az lehet csak a pilotban volt). 

1 komment

Címkék: sorozat steven seagal lawman

Sexy Swingers

2010.01.14. 07:03 Isaking

1 komment

Címkék: ray william johnson

Clash of the Titans

2010.01.13. 20:38 orsko

http://clash-of-the-titans.warnerbros.com/

1 komment

Címkék: előzetes film clash of the titans

Pronto

2010.01.13. 18:58 muforlife

Annak ellenére, hogy Soulja Boy is szerepel a zenében, nem rossz szám, jó hallgatni, csak a szöveget nem szabad figyelni, főleg - furcsa módon Snoop Doggét nem, aki nem tudom mit csinált ebben a számban, de Soulja Boy, akit ennek ellenére még midnig egy nagy büdös nullának tartok, itt most lealázta. (zene olyan 1:35-nél kezdődik)

Szólj hozzá!

Címkék: zene rap snoop dogg soulja boy malice n wonderland

"Chuck" a Tonight Showban

2010.01.13. 16:26 muforlife

Nem hittem volna, hogy egy amerikai talkshowban valaha is a spawnkillről fognak beszélgetni. (a videó 2. fele itt található)

1 komment

Címkék: sorozat chuck talkshow tonight show conan o brien

Episodes promó

2010.01.13. 15:18 muforlife

Új Showtime sorozat (mostanában érkezik majd), melyben Matt LeBlanc saját magát fogja játszani, amint egy, az angoloktól átvett, reality-ben szerepel. A sorozat majd 2010 elején jön, és ebben az előzetesben Matt LeBlancot meghallgatását látjuk, önmaga szerepére.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat episodes

Suit song

2010.01.13. 13:51 muforlife

A zene a 100. rész végéről. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy van-e itt olyan aki szerint inkább gáz, mint zseniális - nekem ugyan tetszett, de őket is meg tudom érteni (ha pl nem Barney énekelte volna, tuti szr lenne). Gyorsan nézzétek, mert szerintem nem sokáig lesz fent.

4 komment

Címkék: sorozat részlet how i met your mother

Fails in 2009

2010.01.13. 07:05 Isaking

1 komment

Címkék: videó fail

Még több 2. évados berendelés

2010.01.13. 01:47 muforlife

Ma az ABC-nek volt a TCA-n sajtótájékoztatása/beszélgetése a kritikusokkal, és gyorsan be is jelentették, hogy a Modern Family, a Cougar Town és a The Middle is be van rendelve a 2. évadra. Őszintén szólva utóbbi engem kicsit meglepett, a többi viszont tényleg papírforma, és végül is meg lehet érteni a Middle berendelését, mert ha az ABC hoszzú távon tervez a szerdai szitkomblokkal, akkor simán megéri nekik a Middle-t is berendelni. Ez viszont azt is jelenti, hogy jövőre oda valószínűleg érkezik egy új szitkom, hogy betöltse azt a fél órát (az ABC elnöke szerint sajnos a Better Off Ted, vagy a Scrubs nem jó oda, nem illenek ugyanis szerdára). Az ABC veszélyben lévő sorozatairól (Scrubs, Better Off Ted, Ugly Betty) viszont nem sokat mondtak, csak annyit, hogy szeretik őket - duh! - és még nincsenek elkaszálva, de azért szerintem senki se reménykedjen. A Castle-nak viszont jó esélye van a 3. évadra, és gondolom ezen az is segít, hogy az új könyv majd szeptember környékén jelenik meg. Jah és még annyit kihagytam, hogy ebben az évadban a 3 szerdai szitkom 24 részes lesz, az eredeti 22 helyett (Cougar Town plusz két részes berendelését már megírtam, viszont a Modern Family-é és a the Middle-é új hír).

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat abc scrubs castle ugly betty tca berendelés better off ted modern family cougar town the middle

süti beállítások módosítása