Kiemelt cikk

HabiBárpult

Pár barát által készített blog amiben a sorozatokról, filmekről, fociról, viccekről, zenéről és a kockulásról olvashatsz.

Elérhetőség

Ha valami kérdés, kérés van, ezen a címen érhettek el minket:

habibarpult@gmail.com

HABItémák

24 (22) 30 rock (22) 5outof10 (34) 6outof10 (43) 7outof10 (59) 8outof10 (62) 9outof10 (46) amerika (33) angol (22) avgn (41) berendelés (58) bl (32) blog (38) casting hírek (39) cbs (21) chuck (34) dexter (33) díjak (21) dota (23) dvd (23) e3 (30) előzetes (269) eminem (23) eredmény (107) évadpremier (20) évadzáró (77) family guy (22) film (116) flash forward (23) foci (204) forma 1 (40) glee (50) gól (22) gossip girl (24) heroes (50) hírek (189) house (21) how i met your mother (26) interjú (28) játék (245) kasza (23) kockulás (351) kritika (251) legnagyobb sorozatos szöveg (21) lost (95) magyar (33) magyarok (23) megjelenés (22) modern family (20) nbc (31) nézettség (52) nők (22) pilot (29) playstation (38) poén (276) poszter (56) promó (66) ps3 (62) raj (26) rap (100) reklám (21) részlet (62) sorozat (1017) star wars (26) supernatural (49) szavazás (37) the big bang theory (29) the office (27) the vampire diaries (20) toplista (63) true blood (39) u20 vb (20) utánpótlás (20) viccek (57) vicces (65) videó (440) wtf (33) xbox360 (21) youtube (34) zene (275) Az összes téma

Friss topikok

Indavideó

Linkblog

Látogatók

free counters

Upfronts-összefoglaló 1. rész (szitkomok)

2010.05.23. 21:28 muforlife

Na, itt már több előzetesben is csalódtam, és sokkal kevesebb van, ami biztosan nézős, de az az igazság, hogy mivel szitkomokról van szó, a pilotot majdnem minden esetben meg fogom nézni, mivel 20 percet simán rá lehet erre szánni.

Szitkomok

Amiket 100%, hogy nézni fogok:

  1. Outsourced (NBC) - A trailer megvett, nagyon remélem, hogy ki fog tartani a sorozat (nézettsége), mert nagyon illik az NBC szitkomblokkjába. Érdekes amúgy, hogy míg a külföldi blogírók attól félnek, hogy az "indiaiságból" fakadó poénok miatt hamar unalmas lesz a sorozat, nekem ez a dolog fel sem merült...
  2. Raising Hope (FOX) - Na, LOL, az ismertetőben még csak 15%-ot adtam neki, erre meg ez a második legvártabb szitkom... Hát, igen, amelyekben nagy nevek vannak, az mind csalódás egyelőre. Persze még csak egy trailert láthattunk, meg pár képet, de azok alapján (sajnos?) a Raising Hope tűnik az egyik legjobbnak.
  3. Friends with Benefits (NBC) - A trailer picit csalódás volt, de még így simán a nézősök közt a sorozat, a két főszereplő szerintem el fogja vinni a hátán.
  4. Perfect Couples (NBC) - Az előzetes ugyan nem tetszett elsőre, de így, hogy aludtam rá párat, és láttam a többi sorozat előzetesét, simán odafér a nézősök közé.
  5. Happy Endings (ABC) - Ugyanaz, mint a Perfect Couples-nél, egyszerűen ettől nem vártam annyit, mint mondjuk a Running Wilde-tól, vagy a Mr. Sunshine-tól, és ahhoz képest nem is volt annyira rossz az előzetes.
  6. Mixed Signals (FOX) - Erről a sorozatról is hasonló véleményem vagyok, mint az előző kettőről.

Amiknek a trailere csalódást okozott:

  1. Running Wilde (FOX) - Egyedül azért reménykedem, mert valószínűleg az Arrested Development (legjobb szitkom, annak az írója írta ezt is, és Will Arnett is szerepelt benne - itt meg ugye főszereplő) sem lett volna vicces egy előzetes alapján.
  2. Mr. Sunshine (ABC) - Azt hiszem az nem jó jel, ha a trailerből egy poén sem tudok felidézni. Pedig Matthew Perry miatt elsőre érdekesnek tűnt, de így... Na, azért hátha jobb lesz, ha a teljes pilotot láthatjuk.
  3. Shit My Dad Says (CBS) - Az előzetes bűngyenge volt, egyetlen poén nem volt benne, de sajnos mégis siker lesz a sorozat, mivel a Big Bang fogja felvezetni. A pilotot én is megnézem majd, de ha nagyon nem tetszik, akkor tuti kasza lesz.
  4. Better Together - Na, ez annyira rossz volt, hogy totál meg is feledkeztem róla, csak később szóltak, hogy lehagytam a listáról. Na, mindegy, a készítők és Joanna Garcia miatt nézős lesz, de az előzetese elég gyenge volt.

Amiket valószínű, hogy nem fogok nézni:

  1. Mike & Molly (CBS) - Az előzetese ugyan nem volt annyira rossz, de azon kívül nincs meg benne az a plusz, ami miatt legalább a pilotot megnézném. Igaz, Chuck Lorre (Big Bang Theory, Two and a Half Men) készíti a sorozatot, de ez nálam nem sok jót jelent, mióta a két sorozat ennyire nézett, egyik sem tartozik a kedvenceim közé (azt mondjuk nem tudom, hogy a TaaHM-ot mióta nézik ilyen sokan, de sosem szerettem igazán).
  2. The Paul Reiser Show (NBC) - Az előzetes gyenge volt, de ez akár még érdekes is lehet, valószínű az első kritikák után fogom eldönteni, megnézem-e a pilotját.
  3. Bob's Burger (FOX) - Az animációs sorozat, ami fogalmam sincs, hogy fog teljesíteni vasárnap, mert az előzetes alapján még csak nem is hasonlít a Seth MacFarlane vagy épp a Simpsons-féle, popkult utalással teli, oltogatós, beszólós humorra. Ez pedig nagy kár, mert nekem inkább az a humor jön be.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat toplista upfronts outsourced mr sunshine 2010 2011 újoncai perfect couples running wilde happy endings mike and molly friends with benefits raising hope mixed signals bobs burger shit my dad says the paul reiser how

Egy kis hype a Lost sorozatzárójának

2010.05.23. 20:06 muforlife

Először egy kép, arról, hogy az egyes epizódok nagy részét a dzsungelben sétálás teszi ki (van benne igazság sajnos).


























A második egy videó, amelyben a 6 évad történéseit cicák segítségével mutatják be (óriási!).

A harmadik is egy videó, melyben a sorozat összes meztelen felsőtestes pillanatát vágták össze.

És végül még három videó, melyeken három meghallgatás látható, az elsőn Matthaw Fox játszik Jackként és Sawyerként, a másodikon Jorge Garcia (Hurley) próbálja ki magát Sawyerként, a harmadikon pedig Yunjin Kim (Sun) látható, mint Kate.

2 komment

Címkék: sorozat lost poén

Upfronts-összefoglaló 1. rész (drámák)

2010.05.23. 18:24 muforlife

Nyugi, csak két részes lesz, a másodikban majd az őszi műsorrendekkel foglalkozok egy kicsit bővebben, de először az újoncokról írnék, külön-külön a drámákról és a szitkomokról, és azon belül azokról, amiket biztos, hogy nézni fogok, amikbe lehet belenézek, amiknek a trailere csalódást okozott, és amikbe még csak bele sem fogok nézni. (a sorrend az alapján van az egyes kategóriákban, hogy melyik érdekel a leginkább)

Drámák

Amiket 100%, hogy nézni fogok:

  1. The Event (NBC)- Már a leírás alapján is érdekelt valamennyire, aztán a részletek is bejöttek, az előzetesnél pedig eldőlt, hogy ez lesz nálam a következő évad legvártabb sorozata. Nagyon remélem, hogy jó lesz, és nem cseszik el úgy, mint a FlashForwardot meg a V-t, mert tényleg kéne valami, ami kitölti jövőre a Lost és a 24 - sőt, akár még a Heroes is idesorolható, bár nem a 3-4. évad alapján - után hagyott űrt.
  2. No Ordinary Family (ABC)- Engem már a leírással megvett a sorozat (sőt, már ott, hogy szuperképességek...) a trailer pedig csak fokozta a várakozásom, de azért valamennyire félek is tőle, hiszen eddig semmi utalás nem volt arra, hogy a sorozatban lesz-e valamilyen szinten főszál. Anélkül pedig nem tudom, hogy működne-e, egy ilyen sorozat. Az biztos, hogy nehezen lehetne komolyan venni, ha csak arról szólna, hogy a család hogyan küzd meg a képességek okozta problémákkal.
  3. The Cape (NBC) - A Cape-ben ugyan nem lesznek különleges képességesk, de a No Ordinary Family-hez hasonlóan itt is lesz egy hős, igaz csak képregény, akinek a legnagyobb fegyvere a köpönyege. Ez ugyan komolytalannak tűnhet elsőre, sokan nevetségesnek is tartják a dolgot, de nekem a trailerekben nem volt bajom vele, és a sorozattal sem, az egyedüli problámom az, hogy csak január-februárban (midseason) láthatjuk majd. Főszál viszont lesz, legalábbis az előzetes alapján úgy tűnik, ez pedig nagyon váróssá teszi a sorozatot, de mégis félek, főleg attól, hogy nem lesz nézettsége, és idő előtt elkaszálják.
  4. Terra Nova (FOX) - Dínók, Spielberg, időutazás. Engem ennyivel megvettek, egyedül azért nincs előrébb, mert videót még nem láthattunk róla.
  5. Undercovers (NBC) - Talán előrébb is lehetne a sorozat, de a főszál hiánya, és az ismeretlen főszereplők miatt picit óvatos vagyok, az alapfelállás miatt viszont így is simán itt a helye. Persze lehet, hogy főszál nélkül is jó lesz majd a sorozat, de elég csak megnézni a Chuckot, az is akkor emelkedett a legjobbak közé, mikor az írók rágyúrtak a főszálra, tehát egyértelmű, hogy a sorozatnak csak jót tehet, ha az írók, a heti ügyek mellé be tudnak csempészni valamiféle átívelő szálat a sorozatba.
  6. Lonestar (FOX) - Na, ez a helyezés már nem volt ilyen egyértelmű, a leírás alapján még csak nézős sem volt a sorozat, de az előzetes meggyőzött, talán még valami komolyabb, Friday Night Lights-szintű dráma is kisülhet a sorozatból.
  7. Nikita (CW) - Alias nagy kedvenc volt (engem nem zavar, ha 40 kilós csajok verik szét a nagydarab állatokat), és a bosszúállós téma is bejön, tehát várós a kémes sorozat. Talán még előrébb is lehetne a listán, de az, hogy a CW-n megy, azért óvatosságra int, hiszen a csatorna inkább a női nézőknek szokott kedvezni (az 18-34 év közötti nők a célcsoportjuk), de többen is hangoztatták, hogy ezzel a sorozattal a férfiakat is szeretnék megszerezni, és az is jó jel, hogy péntekre tették, amikor hagyományosan olyan sorozatokat ad a csatorna, amiket a férfi nézők sem vetnek meg (Supernatural, Smallville, és a The Vampire Diaries is).
  8. My Generation (ABC) - A hatásvadász promó engem meggyőzött, pedig a leírás alapján nem néztem volna a sorozatot. Persze közel sem annyira várós, mint az eddig felsorolt sorozatok, de azért ott leszek a pilotnál.
  9. Hawaii Five-O (CBS) - Az egyetlen nyomozós sorozat, amit nézni fogok, persze nem volt nehéz dolga kiérdemelnie ezt a címet, a többi nagyon silánynak tűnik (egy kivételével). A trailer mellett nagyot nyomott a latban a színészi gárda, azon belül is főleg Grace Park, akit a Battlestar Galactica óta kedvelek, és örülök, hogy végre országos tévén is látható lesz.
  10. The Defenders (CBS) - Na, ez igazából még engem is meglep, eddig inkább az Outlawot tartottam befutónak a jogi drámák közül, de a két főszereplő (Jim Belushi és Jerry O'Connel) miatt mégis inkább a The Defenders mellett döntöttem. Majd szeptemberben meglátjuk, jó döntés volt-e.

Amiket lehet nézni fogok:

  1. Love Bites (NBC) - A leírásnál még 0%-os várakozást írtam, de a trailer felkeltette az érdeklődésem, így lehet, hogy ebbe is bele fogok nézni. Greg Grunberg (Alias, Heroes) állandó szereplővé tétele is jó jel, de azért még mindig óvatos vagyok, hiszen ha minden részben 15 perc jut majd a 2 főszereplőre, és a többi 25 perc randomarcokról szól majd, az nagyon nem lesz jó.
  2. Outlaw (NBC) - Hiába jogi sorozat, Jimmy Smits miatt még mindig odaérhet a nézősök közé, főleg akkor, ha a pilotot majd éltetik.
  3. Detroit 1-8-7 (ABC) - Tudom, hogy csak egy sima rendőrös, de nekem a trailer nagyon bejött és a dokumentaristban szeretett sorozaokat általában szeretem. Talán ha sokáig megmarad, és mondjuk berendelik a 2. évadát is, akkor megnézem, de egyelőre még nem írom fel a nézősök közé, a Hawaii Five-O jobbnak néz ki a nyomozósok közül.
  4. Hellcats (CW) - A trailer ugyan nem jött be annyira, másra számítottam, de még így is érdekel, hiszen nagyon erős az eyecandy-faktor. Ennek a sorsa valószínűleg egy újabb, valamivel hosszabb előzetesnél fog eldőlni, addig nem tudok dönteni.

Amiknek a trailere csalódást okozott, ezért valószínűleg nem fogom nézni őket:

  1. Ride-Along (FOX) - Ryan Shawn neve miatt többet vártam a sorozattól, de az előzetes nagyon nem fogott meg, sima nyomozósnak tűnik a sorozat (pedig a Shield állítólag nem az volt).
  2. Chase (NBC) - Ez érdekes, mert a Chase trailere nagyjából azt hozta, amit vártam, de mégsem jött be, egyszerűen már az előzetesben felfedeztem a hasonlóságokat a Forgotten és e sorozat között (az pedig nem jött be), a különbség talán csak annyi, hogy a Chase akciódúsabbnak néz ki. Ráadásul már nézek egy Bruckheimer sorozatot, a Dark Blue-t, ami pont elég, és annak még a koncepciója is érdekesebb.
  3. Harry's Law (NBC) - A leírás alapján én másra számítottam, a promó túlságosan a jogi részére koncentrált a dolognak, ami pont nem érdekelt annyira, így majdnem biztos, hogy ezt a sorozatot nem fogom nézni. Talán egy kritika, vagy egy újabb előzetes meg tud majd győzni, de egyelőre ez nem kerül fel a nézősök listájára.

Amiket tuti, hogy nem fogok nézni:

  1. Blue Bloods (CBS) - Hiába Tom Selleck, még egy nyomozós sorozatot 100%, hogy nem fogok nézni.
  2. Body of Proof (ABC) - A promó alapján még akár jó is lehet, de nem fogom nézni, pont Dana Delany miatt, akit még a leírásnál pozitívumnak tartottam, de most így rájöttem, hogy az a színésznő nagyon irritál engem:)
  3. The Whole Truth (ABC) - Itt sem volt rossz annyira a promó, de jogi sorozat, tehát nem érdekel, még akkor sem, ha a "vád és a védelem szemszögéből is bemutatják az egyes ügyeket" formátum akár még érdekes is lehet.
  4. Off The Map (ABC) - Egy okot mondok, amiért nem fogom nézni: Shona Rhimes. A Grey's Anatomy-t és a Private Practice-t is ő készítette, és ezt a két sorozatot valamiért sosem tudtam értékelni, így ebbe inkább bele sem fogok nézni.
  5. Criminal Minds Spinoff (CBS) - Azt hiszem, ezt nem kell magyarázni, az eredetit nem néztem, nem is fogom, így nem lenne sok értelme elkezdeni a spinoffot (még akkor sem, ha alig van közük egymáshoz)

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat toplista upfronts nikita undercovers terra nova 2010 2011 újoncai the event no ordinary family my generation the cape lonestar hawaii five o the defenders

Leverage: poszter a 3. évadhoz

2010.05.23. 17:11 muforlife

Ahogy a poszteren is olvasható, az új évad június 20-án indul, rögtön egy duplarésszel. (az évad promója itt látható

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat poszter leverage

Még egy CW

2010.05.23. 15:20 muforlife

Upfronts-poszterek, csoportképekkel és a sorozat ismertetőjével, a tovább után.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat cw smallville upfronts poszter gossip girl supernatural one tree hill 90210 nikita the vampire diaries life unexpected hellcats

CW-csatornapromó

2010.05.23. 13:46 muforlife

A következő évad első előzetese, főleg régi jelenetekkel, de azért a Nikitaból és a Hellcats-ből is láthatunk egy-két képkockát.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat cw smallville gossip girl supernatural one tree hill 90210 nikita the vampire diaries life unexpected hellcats

Első előzetesek: Hellcats és Nikita

2010.05.23. 12:01 muforlife

(a két sorozat ismertetője itt olvasható) Ugyan rövidek a trailerek, és nem is mutatnak sokat, de azért ezek alapján lehet látni, hogy nagyjából milyen lesz a két sorozat. Nálam a Nikita még mindig nézős, a Hellcats viszont kérdéses, bár valószínűbb, hogy nézni fogom, már csak a jó nők miatt is.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat cw upfronts nikita 2010 2011 újoncai hellcats

V - ége az első évadnak

2010.05.23. 01:44 muforlife

Kedden ért véget az USA-ban az évad legrosszabb újoncának (1. szerintem 2. azok közül, amelyeket néztem) első évada, amelynek fináléjáról egy poztívum mindenképp elmondható: a nagyon lapos sorozatot megpróbálták lezárni, egy fordulatos, pörgős, akciódús epizóddal, amelyben a karakterek nagy-nagy változásokon mentek keresztül, és nekünk,  ezeken a változásokon kellett volna meglepődnünk.





















Persze a dolog nem sikerült, nem is sikerülhetett. Megmondom miért: a sorozatban egyszerűen nem voltak érdekes karakterek. A szezon nagy részében 1 szálon futottak a cselekmények (a Fifth Column és a V-k harca), és mégsem volt idejük a karakterizálásra, a főbb szereplők közül egyiket sem sikerült megszerettetniük velem (és gondolom másokkal sem). A legtöbb sorsa közömbös volt számomra, egyeseket még utáltam is, de aki egyáltalán érdekelt valamennyire, az csak egy volt, egyetlen mellékszereplő, a hajón lévő lázadók vezetője.

És az a baj, hogy a finálét az egyes karakterek dilemmáira hegyezték ki, Anna, Chad, Ryan, a pap (John talán?) és a terrorista is olyan döntéseket hozott, amelyeknek majd komoly következményei lesznek a jövőben. Chadé mondjuk nem igazán döntés volt, inkább csak rájött valami fontos dologra, de azt hiszem azzal, hogy megjelent a végén a templomban, az ő esetében is eldőlt, hogy melyik oldalon fog állni, a következő évadban.

Chad Decker karakterét amúgy az egyik előző kritikámban említettem már, és ott azt írtam, hogy a riporter hirtelen átállt a másik oldalra. Persze mint kiderült, Chad akkor még a V-kkel volt, és nem azért nem mondta el, hogy ki az informátora, mert esetleg átállt, hanem csak azért, mert "nem lenne etikus". Ez pedig kód arra, hogy az írók balfszok voltak, nem tudtak jobb magyarázatot kitalálni arra, hogy miért nem mondja el, amikor ez teljesen logikus lett volna. Ők akkor már tudták, hogy az évadzáró egyik nagy "csavarja" az lesz, hogy átáll a riporter, és ha elmondta volna a pap nevét, akkor a papot is ki kellett volna írniuk az íróknak, ezt pedig nem akarták.

A finálé egyetlen jó jelenetét pont a pap hozta, a beszéde ott a templomban jól eltalált jelenet volt. Persze valószínű, hogy ez nem a karakternek és az írásnak köszönhető, hanem inkább a színésznek és a zenének, mert hát az ő karakterét sem nagyon mélyítették el a 12 rész során.

Nem mondom azt, hogy minden egyes embernek kellett volna egy külön részt szentelni, de simán karakterizálhattok volna többet, hiszen átívelő szál gyakorlatilag csak a fifth column és a V-k harca volt. Persze ezt a harcot sem tudták jól felépíteni, a sorozat, a vége felé már nagyon epizodikussá vált, hiszen a "terroristáknak" nem volt nagyobb terve, és inkább csak lesték az alkalmat, míg a V-k tervéről kb semmit sem tudtunk meg, még itt a fináléban sem.





















Talán ez volt a sorozat egyik legnagyobb hibája amúgy, hogy a V-knek hiába volt egy terve, ami az egyik nagy rejtély lehetett volna a sorozatban, mégsem volt lényeges, mivel semmit nem mondtak el róla, és a szünet óta, az évad utolsó jelenetéig, nem is foglalkoztak vele egyáltalán. És ezt nem értem miért, ha a fifth column gyenge próbálkozásai helyett,  inkább a V-k tervére fókuszálnak, szerintem sokkal érdekesebb lett volna a sorozat. A 2. évadban már valószínűleg fontosabb szerepe lesz a tervnek, bár az a vörös ég annyira gáz volt a rész végén, hogy egyelőre ez sem tudja felkelteni az érdeklődésem.

Voltak még ordító hibák, és logikátlanságok az évad során, de ezekről még egyszer nem szeretnék írni (a szünet után írt kritikámban ezekn volt a hangsúly), meg amúgyis, magában a fináléban, már nem annyira volt ilyen. Persze voltak érdekes dolgok, pl az, ahogy a vadász elfogta Valt, a terhes nőt (egyszer csak "szagott fogott" és megérezte, hogy megindult a szülés - legalábbis ez a legjobb magyarázatom a rész első jelenetére...), na, meg a hajón lévők lázadása elkapása is (én úgy éreztem, hogy az a 2-3 jelenet kicsit elkapkodott, érthetetlen volt, vagy az is lehet, hogy egyszerűen kihagytak egyet), de összességében, a finálén legalább látszott, hogy érdekesnek, izgalmasnak szánták az sorozat írói, és legalább nem a semmiről szólt, történt is valami, nem úgy, mint a az évad nagy részében.

Viszont még így sem tudok rá 6/10-nél többet adni, de azért mégiscsak jobb volt, mint maga az évad, amire 5/10-nél sehogy sem tudok többet adni, sőt, ha szubjektívan nézem, még ennyit se. De még így is azt mondom, hogy a sorozatban van bőven potenciál, és hát ennek kihasználására legalább 13 részük lesz jövőre (talán még több is, ha marad a nézettség), tehát lehet reménykedni. Mindenesetre drasztikus változtatások kellenének, de mondom, az évadzáró vége alapján, erre van remény, innen el lehet vinni a sorozatot olyan irányba, ami inkább a V-kkel, az ő tervükkel (azaz a bigger picture-rel), és nem az ellenállással foglalkozna.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat v évadzáró 5outof10 6outof10

God of War Collection II.rész

2010.05.22. 18:00 orsko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Több mint 5 hónap telt el azóta, hogy megígértem, lesz teszt a God of War Collections mindegyik darabjáról. Eddig csak a GoW3 demóról írtam, ám most sikerült rávennem magam, hogy játszadozzam egy kicsit az első résszel is. Hát megérte.
 

God of War I

 

5 komment

Címkék: kritika játék ps3 playstation kockulás god of war 3 9outof10

Kevin Butler: ModNation Racers

2010.05.22. 15:00 orsko

 Nem a legfrissebb már a videó, de érdemes megnézni, hiszen az arc csinálja a legjobb PS-es reklámokat. Itt épp a Sony új versenyjátékát mutatja be. Az ellenfele pedig nem más, mint a SCEA elnöke,  Jack Tretton.

Szólj hozzá!

Címkék: játék videó playstation kockulás ps kevin butler modnation racers

Beat Hazard

2010.05.22. 11:34 Isaking

A napokban ismerkedtem meg ezzel a fantasztikus játékkal és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy pár szám erejéig próbálja ki ezt a gyöngyszemet. :)
A menüben kiválasztasz egy zeneszámot a gépedről és arra megy a játékben a villogások, az ellenfelek szám, moszgás, stb. és a lövésed ereje is. :D
(a videóból annyira nem jön át mint a TVmről :D:D:D)

Szólj hozzá!

Címkék: videó beat hazard

Ma 30 éves a Pac-Man

2010.05.22. 00:12 orsko

1980. május 22-én adta ki a Namco Japánban a világhírű Pac-Man játékot, mely ma már szinte minden konzolon tiszteletét teszi valamilyen átírat személyében. Nem rég a cég bejelentette, hogy az E3-on egy újgenerációs Pac-Man-t mutatnak be. Az évfordulóra a Google is új ruhába bújt, ám ezúttal a színes Google feliratok helyett egy minijátékot kaptunk, melyet akár ketten is lehet játszani. Még mindig játszható ez a játék, valamit nagyon tudtak '80-ban.

Az eredeti oldalon is találhatók információk és egy-két flash game is.

Szólj hozzá!

Címkék: játék kockulás pac man

Az maszop rémálma :D

2010.05.21. 12:50 henty

1 komment

Címkék: maszop

Nézettség: borzalmasan nyitott a The Good Guys

2010.05.21. 09:29 muforlife

Főleg azért durva ez a nézettség (durván gyenge), mert szinte csak ismétlések ellen ment a sorozat, és így is csak 3. lett a sávjában, 1.5-tel 18-49-ben. Összehasonlításképp: Human Targetnek a leggyengébb nézettsége is 0.4-gyel jobb volt ennél, sőt, a múlt heti Lie to Me-ismétlés, ami ugyanebben az idősávban ment, csak 0.1-gyel volt gyengébb. A dolog amúgy azért is érdekes, mert a FOX hosszú távon tervez a sorozattal, az őszi műsorrendjében is benne van, pedig ilyen számokkal az is csoda, hogy ha 3 résznél tovább élne.

Idő Csatorna Sorozat 18-49 Rating/Share Nézők (Millió)
         
8:00 CBS I Get That a Lot 2.0/7 7.18
  NBC Minute to Win It (R) 1.5/5 5.48
  FOX Good Guys (Premiere) 1.5/5 4.98
  ABC The Middle  (R) 1.4/5 5.33
  CW America’s Next Top Model 0.9/3 2.03
         
8:30 ABC The Middle 2.5/8 7.55
         
9:00 FOX American Idol 5.9/16 18.46
  ABC Modern Family 4.2/12 10.01
  CBS Criminal Minds 3.3/9 13.06
  NBC Law & Order: Special Victims Unit (R) 1.2/3 4.22
  CW One Tree Hill (R) 0.3/1 0.68
         
9:30 ABC Cougar Town 2.8/8 6.16
         
10:00 NBC Law & Order: Special Victims Unit 2.6/8 8.61
  CBS CSI: NY 2.5/7 11.31
  ABC Primetime: What Would You Do? 2.0/6 5.25

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat nézettség the good guys

Bones: a finálé promója

2010.05.20. 23:08 muforlife

A finálé időpontja: Május 20., tehát holnap már tölthető lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat évadzáró bones

Első előzetesek: Blue Bloods

2010.05.20. 22:32 muforlife

(a sorozat leírása itt) Ez még mindig kihagyós (pedig a "Sopranos rendőrökkel" koncepció nem rossz, csak hát az előzetes többi része nagyon gyenge).

1 komment

Címkék: előzetes sorozat cbs upfronts 2010 2011 újoncai blue bloods

Nikita és Hellcats: poszterek és promóképek

2010.05.20. 21:41 muforlife

Trailerek majd holnap, addig is itt vannak az első promóanyagok.

































































4 komment

Címkék: sorozat poszter promó nikita 2010 2011 újoncai hellcats

Első előzetesek: Mike & Molly

2010.05.20. 20:54 muforlife

(a sorozat leírása itt) Hát, ez sem nagy durranás, de még mindig jobban tetszett, mint a Shit My Dad Says előzetese.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat cbs upfronts 2010 2011 újoncai mike and molly

Knight's Contract Trailer

2010.05.20. 19:34 orsko

Megérkezett az első előzetes a Namco Bandai nemrégiben bejelentett fantasy hack'n'slash játékáról. A grafika nagyon szép, a játékmenet is valószínűleg jó lesz, ha valaki szereti a szünetmentes kaszabolást.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes játék kockulás knights contract

Első előzetesek: Hawaii Five-O

2010.05.20. 18:17 muforlife

(a sorozat leírása itt) Azt hiszem megvan, hogy melyik új nyomozósat fogom nézni. Bár a Detroit 1-8-7 előzetese sem volt rossz, de itt, a viszonylag jó előzetes mellett, ott van még a durva színészgárda, és a Hawaii-i helyszín is.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat cbs upfronts 2010 2011 újoncai hawaii five o

2 elég szép Red Dead Redemption bug

2010.05.20. 17:03 orsko

 Hogylehet ilyet csinálni egy játékban, hogy eltűnik a karakterünk és a lovunk? Ezt a Rockstar most összehozta a RDR PS3-as és Xbox360-as verziójával is.

 

3 komment

Címkék: játék bug kockulás red dead redemption

A CW őszi műsorrendje

2010.05.20. 16:21 muforlife

(ABC-műsorrend, CBS-műsorrend, FOX-műsorrend, NBC-műsorrend) Úgy tűnik, hogy a Nikita-nak adja meg az esélyt a csatorna, hiszen azt tették be a Vampire Diaries (a legnézettebb sorozatuk) mögé. Ez amúgy rossz hír lehet a SupNat rajongóinak, hiszen így a sorozat péntekre került, de mivel a 6. évad amúgy is (véleményem szerint) az utolsó lenne, annyira ez már nem számít. Persze az is lehet, hogy meglepetést okoz a sorozat, a Smallville is egész jól hozott pénteken. A másik újonc, a Hellcats, sorsa érdekes lesz, a The Beautiful Life két rész után megbukott az ANTM mögött, meglátjuk, ez a sorozat meddig bírja majd.

Idetartozik még, hogy a csatorna nyárra berendelte a Plain Jane című reality-t, és az is, hogy a Smallville-nek a következő, azaz a 10. lesz utolsó évada. (Smallville-hír még, hogy Allison Mack - Chloe Sullivan - jövőre nem lesz állandó szereplő, de néhány részre vissza fog térni, hogy lezárják az ő sztoriját is)

Hétfő

08:00 90210 - új időpont
09:00 GOSSIP GIRL

Kedd

08:00PM ONE TREE HILL - új időpont
09:00PM LIFE UNEXPECTED - új időpont

Szerda

08:00PM AMERICA’S NEXT TOP MODEL
09:00PM HELLCATS - újonc

Csütörtök

08:00 THE VAMPIRE DIARIES
09:00 NIKITA - újonc

Péntek

08:00 SMALLVILLE
09:00 SUPERNATURAL (New Night)

Midseason: Shedding for the Wedding - újonc

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat cw smallville upfronts műsorrend berendelés 2010 2011 újoncai plain jane

Első előzetesek: Shit My Dad Says

2010.05.20. 14:23 muforlife

(a sorozat leírása itt) Hát ez nagyon gyenge egyelőre, még csak nem is mosolyogtam rajta. Hátha belejönnek majd, lesz rá idejük, hiszen a sorozatot a Big Bang Theory, azaz a legnézettebb sorozat (reality-ket leszámítva) fogja felvezetni.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat cbs upfronts 2010 2011 újoncai shit my dad says

Első előzetesek: The Defenders

2010.05.20. 13:35 muforlife

(a sorozat leírása itt) Még mindig azt mondom, hogy a két főszereplő miatt működhet, látszik, hogy van köztük chemistry, de a Jimmy Smits-féle Outlaw egyelőre jobbnak tűnik, és két jogi drámát (bár ez inkább dramedy-nek tűnik) tuti nem fogok nézni.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat cbs upfronts 2010 2011 újoncai the defenders

Glee: NPH és Schuester duettje

2010.05.20. 11:48 muforlife

A tegnapi részben (kritika itt) vendégszerepelt Neil Patrick Harris, akiről tudtam, hogy van köze az énekléshez, de azt nem hittem azért, hogy hozzá fog fűződni a sorozat egyik legerősebb zenés jelenete. Volt amúgy még egy duettjük, kicsit hamarabb az epizódban, de az nem volt ennyire emlékezetes.

Szólj hozzá!

Címkék: zene sorozat részlet glee

süti beállítások módosítása