Kiemelt cikk

HabiBárpult

Pár barát által készített blog amiben a sorozatokról, filmekről, fociról, viccekről, zenéről és a kockulásról olvashatsz.

Elérhetőség

Ha valami kérdés, kérés van, ezen a címen érhettek el minket:

habibarpult@gmail.com

HABItémák

24 (22) 30 rock (22) 5outof10 (34) 6outof10 (43) 7outof10 (59) 8outof10 (62) 9outof10 (46) amerika (33) angol (22) avgn (41) berendelés (58) bl (32) blog (38) casting hírek (39) cbs (21) chuck (34) dexter (33) díjak (21) dota (23) dvd (23) e3 (30) előzetes (269) eminem (23) eredmény (107) évadpremier (20) évadzáró (77) family guy (22) film (116) flash forward (23) foci (204) forma 1 (40) glee (50) gól (22) gossip girl (24) heroes (50) hírek (189) house (21) how i met your mother (26) interjú (28) játék (245) kasza (23) kockulás (351) kritika (251) legnagyobb sorozatos szöveg (21) lost (95) magyar (33) magyarok (23) megjelenés (22) modern family (20) nbc (31) nézettség (52) nők (22) pilot (29) playstation (38) poén (276) poszter (56) promó (66) ps3 (62) raj (26) rap (100) reklám (21) részlet (62) sorozat (1017) star wars (26) supernatural (49) szavazás (37) the big bang theory (29) the office (27) the vampire diaries (20) toplista (63) true blood (39) u20 vb (20) utánpótlás (20) viccek (57) vicces (65) videó (440) wtf (33) xbox360 (21) youtube (34) zene (275) Az összes téma

Friss topikok

Indavideó

Linkblog

Látogatók

free counters

MLSZ-interjú Kisteleki Istvánnal

2009.10.16. 22:00 muforlife

Az interjú az mlsz.hu-ról van. Valaki elmagyarázhatná amúgy miért utálja a magyar szurkolók többsége őt, én eddig mindig teljesen korrekt nyilatkozatokat olvsatam tőle, és azért mégis az ő elnölsége alatt kezdődött el a magyar futball fellendülése (biztos sok dolog van amit rosszul csinált, de ezekről én nem nagyon tudok, épp ezért a kérdés).

- Az A-válogatott teljesítményének mélyreható elemzése a novemberi elnökségi ülés napirendjén szerepel, de egy gyorsértékelésre sor kerülhet már egy-két nappal a vb-selejtezők vége után.

- Egy újságírói kérdésre válaszolva már elárultam, hogy én egy kicsit többről, szebbről álmodtam, de az egyértelmű: az alapvető célkitűzést teljesítettük, a csoportküzdelmek végéig versenyben voltunk a pótselejtezőt érő második helyért. És szerencsére az őszi hullámvölgy is befejeződött, mert a csoportunk favoritjait, a portugálokat és a svédeket is megelőző dánokat bíztató játékkal vertük meg saját pályáján.

- Ez utóbbi meccset megzavarta az úgynevezett Gera-ügy...

- Ha Erwin Koeman úgy döntött, hogy Gera Zoltánnak a lelátón a helye, akkor én azt maradéktalanul elfogadom...

- Ennek a döntésnek az lett a következménye, hogy az addigi csapatkapitány faképnél hagyta társait, s jelezte, hogy lemondja a válogatottságot.

- Ez az ő személyes elhatározása, nem hiszem, hogy bármilyen formában befolyásolni lehetne. Az pedig, hogy közvetlenül egy világbajnoki selejtező előtt döntött így, elsősorban őt magát minősíti. Biztos vagyok benne, hogy ami történt, az téma lesz a legközelebbi elnökségi ülésünkön is.

- Hogy időrendet tartsunk: Koppenhága, az A-válogatott után ismét Kairó, az U20-as világbajnokság és a bronzéremért játszó együttesünk kerül reflektorfénybe...

- Csapatunk eddig is jóval többet ért el, mint amire előzetesen számítottunk, hol van már az egy hónappal ezelőtt hangoztatott minimális célkitűzés, a továbbjutás a csoportküzdelmekből!? Fantasztikus, amit ez a tehetséges társaság produkált! Ott leszek az egyiptomi fővárosban és maximálisan bízom benne, hogy sikerül nyernünk Costa Rica ellen, s a labdarúgó világbajnokságok egy híján nyolcvan éves történetében harmadszor leszünk érmesek.

- Túl sok idő nem lesz az ünneplésre, mert a jövő hét első felében valóságos futballdiplomáciai csúcstalálkozó színhelye lesz Magyarország.

- Valóban, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség meghívására kedden délután Budapestre érkezik Joseph S. Blatter, a FIFA elnöke. A világ labdarúgásának elsőszámú irányítója az MLSZ új elnökségének működése alatt negyedszer látogat el hozzánk, s ez még akkor is a jó kapcsolatot, az elismertségünket igazolja, ha egyszer nagyon szomorú alkalomból, Puskás Ferenc temetésére érkezett Budapestre. Legutóbb, amikor a telki edzőközpontunk avatásán itt járt, találkozott Bajnai Gordon miniszterelnökkel, s ott jelentette be, hogy az a kétéves következetes egyeztetés, amit erről dr. Bienerth Gusztáv nemzetközi igazgatónkkal folytattunk, meghozta az eredményt: a FIFA Puskás Ferenc-díjat alapított. Most, miután a repülőtéren fogadom, egyenesen Felcsútra megyünk, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiára, s itt ad majd az egy-másfél órás látogatás közben részletes tájékoztatást a FIFA elnöke, hogy hol, mikor, milyen kiválasztási szempontok és kiknek a szavazata alapján kerül sor az első díjátadásra.

- Hogyan folytatódik a program?

- Este 7-kor a Hotel Kempinskiben sorra kerülő MLSZ-fogadáson lesz lehetőségem köszönteni ismét a FIFA elnökét, itt már jelen lesz a többi vendégünk is, szinte valamennyi európai ország labdarúgó szövetségének képviselője. Innen a Puskás-stadionba megyünk, ahol Joseph S. Blatter megtekinti a DVSC-TEVA Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-meccsét.

- És másnap?

- Az országgyűlés épületében folytatódik a program, ahol délelőtt az európai parlamentek sportbizottságainak irányítói tanácskoznak az EU és a sport kapcsolatáról, a sport speciális helyzetéről az unióban. Délután pedig házigazdaként én elnökölhetek azon a tanácskozáson, amelyen már kifejezetten futballfejlesztési témák, elsősorban a FIFA elnökének 6+5-ös javaslataként ismert terve szerepel a napirenden. Megjegyezném: az MLSZ elnöksége teljes mellszélességgel kiállt már tavaly az ötlet, vagyis amellett, hogy az egyes nemzetek tehetségei minél több játéklehetőséghez jussanak.

- Mindezekről a nagyszabású eseményekről hogy fog értesülni a világ futballt szerető közvéleménye?

- Amint befejeződik az európai – nevezzük így – futballparlament, amelynek megrendezése rendkívül jelentős sportdiplomáciai siker számunkra, Joseph S. Blatter nemzetközi sajtótájékoztatót tart.

3 komment

Címkék: interjú magyar foci kisteleki istván

A bejegyzés trackback címe:

https://habibarpult.blog.hu/api/trackback/id/tr771455025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vilmots 2009.10.16. 23:59:11

Sztem Kisteleki egy nyomorék hülye fasz...köze ahoz nincs h a magyar foci fellendül..ahoz viszont van h tönkreteszi az NB1-et...fradi kizárása pl...nevetséges..vagy amit most alkotott..fradi-győr..győr halasztani akart elöször nem engedte az mlsz..aztán mégis viszont így a zalának kellett pénteken játszani szombat helyett...ez mi? egy könyves iskolai bajnokságba oké h összevissza beszélnek meg szerveznek de egy NB1-ben...szánalom...Meg ez mi h Gera amit tett h selejtezö elött mondja le a válogatottságot őt minősíti...bazdmeg...Bárki bármit mond...zoli az elmult pár év legjobbja (nem jelenlegi forma alapján persze) ő a csapatkapitány már hoszabb ideje...és koemannal nem 2napja van a köztük vmi probléma...metr sztem egy csapatkapitánynak nema padon van a helye...mindegy én várom h azt a hülye koemant is zavarják haza...mert neki sincs köze az eredményekhez...-.- mikor már csak matematikai esélyünk van akk is 1csatáros játék BRÁVÓÓÓ...aztán dánok ellen már mikor nuku esély akk már lehet 2csatár...és a full csoportelsöket megverjük huhaaaaaaaaa....mennyit is jelentett nekik ez a meccs?? ja h SEMMIT???? mejik hülye csapat játszana ha már tuti csoportelsö?mindegy...én Kistelekit utálom az egész MLSZ-t szarnak tartom..nem sokat mutatnak fel mert sokkal több van ennél a magyar fociban...

muforlife 2009.10.17. 00:30:01

@Vilmots: ezekben igazad van, a Gera-ügyben mondjuk nem értek veled egyet, én Koemanék pártján állok (nekem mostanában nagyon nem tetszett Gera játéka, tud ennél jobbat is), de azt most inkább hagyjuk, tudom hogy Gera egyik kedvenced:D (amúgy azért tette ki a keretből mert elkésett valami értekezletről, nem a játéka miatt, de ezt gondolom tudod)

viszont a dánok szerintem nagyon nem hagyták magukat, egyszerűen ennyit tudnak. látszott rajtuk, hogy próbálkoznak, első félidőben, mikor még eléggé szétszórtak voltunk lőhettek volna vagy 5-öt, de nem volt szerencséjük (nem úgy mint az összes többi meccsükön, amikor valahogy begyötörtek 1-et, aztán meg beálltak védekezni 11 emberrel), a 2. félidőben pedig összeszedtük magunkat, és jobbak voltunk náluk, akár 2-3 góllal is nyerhettünk volna.

én a román meccstől kezdve, a portugál vereségekig, egyre jobban megutáltam Koemant, a buzi 1 csatáros játék miatt, viszont ez után a győzelem után azt mondom, hogy hagyjuk dolgozni. Ha rájön, hogy tud ez a csapat támadni, akkor nem lesz baj, mert fel tudja tüzelni a játékosokat, és ha a fiatalítást folytatja (Varga remélem csak a kezdet volt), akkor talán a szurkolók se fogják majd annyira utálni.

Vilmots 2009.10.17. 10:04:57

@muforlife: Monnyuk jah ha belegondolok Koeman még lehet h csak most kezdi igazán megsimerni a csapatot...Varga mindenképp nagyon jó "húzása" volt, mert qva joo játékos:D Nem tom sztem akkor is hülye az az emberke is:D sztem mindenki hülye:D mindegy kapott még 2évet asszem koeman...hát bizonyítson...sztem a játékos álomány nem olyan rosz +nagyon erös az utánpótlás szal lehet sikereket elérni ezzel a csapattal mert a mostani selejtezöket látva: a kötelezöket behuztuk+ talána portugáliai meccset leszámitva izgalmas szoros meccseket játszottunk az erösebb csapatokkal sőt...dánokat akár 2x is megverhettük vna, svédek ellen egyik meccsen sem volt megérdemelt a vereség...viszont így h nincs gera egy darabig nem nézek válogatott meccset:D(ahogy már a dán meccset sem néztem)
süti beállítások módosítása