Kiemelt cikk

HabiBárpult

Pár barát által készített blog amiben a sorozatokról, filmekről, fociról, viccekről, zenéről és a kockulásról olvashatsz.

Elérhetőség

Ha valami kérdés, kérés van, ezen a címen érhettek el minket:

habibarpult@gmail.com

HABItémák

24 (22) 30 rock (22) 5outof10 (34) 6outof10 (43) 7outof10 (59) 8outof10 (62) 9outof10 (46) amerika (33) angol (22) avgn (41) berendelés (58) bl (32) blog (38) casting hírek (39) cbs (21) chuck (34) dexter (33) díjak (21) dota (23) dvd (23) e3 (30) előzetes (269) eminem (23) eredmény (107) évadpremier (20) évadzáró (77) family guy (22) film (116) flash forward (23) foci (204) forma 1 (40) glee (50) gól (22) gossip girl (24) heroes (50) hírek (189) house (21) how i met your mother (26) interjú (28) játék (245) kasza (23) kockulás (351) kritika (251) legnagyobb sorozatos szöveg (21) lost (95) magyar (33) magyarok (23) megjelenés (22) modern family (20) nbc (31) nézettség (52) nők (22) pilot (29) playstation (38) poén (276) poszter (56) promó (66) ps3 (62) raj (26) rap (100) reklám (21) részlet (62) sorozat (1017) star wars (26) supernatural (49) szavazás (37) the big bang theory (29) the office (27) the vampire diaries (20) toplista (63) true blood (39) u20 vb (20) utánpótlás (20) viccek (57) vicces (65) videó (440) wtf (33) xbox360 (21) youtube (34) zene (275) Az összes téma

Friss topikok

Indavideó

Linkblog

Látogatók

free counters

Fing dal

2009.10.25. 23:41 P-ter

Mert nekem inteligens fingom van...
 

1 komment

Címkék: zene

Figyelem teszt

2009.10.25. 22:05 henty

Ez volt benne az angol könyvünkbe.

Szólj hozzá!

Címkék: videó

Donna Famosa

2009.10.25. 21:34 muforlife

Legjobb Fifa zene ever!4!44!

SU LE MANI, SU LE MANI, SU LE MANI!


Van olyan szerencsétlen aki végighalgatta?

Szólj hozzá!

Címkék: zene fifa

Minas Tirith

2009.10.25. 18:29 muforlife

Ez egy fa torta.

Szólj hozzá!

Címkék: film kaja lord of the rings

BSG: The Plan befejezése

2009.10.25. 16:26 muforlife

Na ŐK légüres térben mozognak.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat bsg részlet battlestar galactica the plan

Battlestar Galactica: The Plan

2009.10.25. 01:43 muforlife

The Cylons were created by man. They rebelled. They evolved. They look and feel human. Some are programmed to think they are human. There are many copies. And they have a plan.

Hát ömm. Az a baj, hogy még csak azt se mondhatom, hogy kihagyott ziccer, szerintem teljesen felesleges volt ezt a témát kifejteni, főleg így a végeredményt látva. Persze megvan a BSG feeling, meg a dráma, de tartalmilag ez most kevés volt sajna.






















Főleg azért, mert a nagy tervet már eddig is tudtuk, igazából csak az inditékot mutatták be nekünk, de ez se volt meglepő, sőt nyilvánvaló volt. Tehát a terv az volt, az 1-esek ki akarták irtani az emberiséget, hogy a Final Five, a készítőik, végre szeressék őket. Jó és? MI?!!?!?! HOGY ENNYI??? Igen, ennyi, igazi mindfuck mi?

Persze ha ezen túlteszi magát az ember, akkor egy egész jó filmről van szó. A középpontban Cavil áll, az 1-es számú cylon, akinek szépen kiterjesztették itt a karakterét, érdekes volt, és a színész is jól játszott szerintem. Főleg az a jelenet tetszett, amelyben a részeg Sixxel volt, de kalaposként, Capricán is voltak jó megmozdulásai. A film vége is jó nagyon, ahogy a két Cavill kirepül az űrbe az priceless, főleg azzal a szöveggel amit alatta mondanak.

Amúgy a többiek nem kaptak igazán nagy szerepet, még Boomer 1. évados dolgaira kaptunk magyarázatot, és megtudtuk Sam mit csinált Capricán mielőtt találkozott Karával, de a főbb szereplők, mint Adama, Saul, elnöknő, Apolló nem nagyon szerepeltek. Még néhány első évados dolgot megmagyaráztak a cylonokkal kapcsolatban, de igazából ennyi.






















És ez volt a másik dolog ami nagyon nem tetszett. Ahogy egy külföldi oldalon is olvastam, a film egyes részei olyanok voltak, mintha a kivágott jeleneteket nézegetnénk az első évad dvd-extráiból. Én megértem, hogy az volt az ász, az első 13 rész, az teheti majd egyszer kulttá a sorozatot, és az igazat megvallva én is beleborzongtam, mikor megláttam az órákat, melyek a 33 perc leteltét mutatták, de vazz, a többi évadból miért nem bírtak beletenni dolgokat? Vagy miért nem mutattak valami újat?

Sajnos a CGI is kilógott néhol, és most nem is Caprica bombázására gondolok, hanem azokra a jelenetekre, amikor a városokat mutatták teljesben, vagy mikor az űrbe kiszívta a cylonokat a vákuum (sok ilyen volt). Talán a leggagyibb az volt, mikor összehasonlították az ép városokat, a leromboltakkal, annak a megoldása szerintem szánalmas volt. Érdekes amúgy, hogy ilyen rossz lett a CGI, mert a BSG-nél ezzel sosem volt baj, mindig fasza űrcsatákat csináltak, de úgy látszik erre nem kaptak annyi pénzt/nem fektettek bele annyi munkát mint a sorozatba.

Hmm, elég lehúzóra sikeredett a kritika, pedig élveztem a filmet, talán jobb is volt, mint a másik BSG-s film, a Razor, de azért el kell ismernem, hogy voltak hibái. Annak aki egy részt nem látott a BSG-ből nagyon nem ajánlom, szinte esélytelen, hogy úgy igazán megértse az ember, még így is nehéz volt, hogy kevesebb mint egy éve néztem meg a teljes sorozatot. Na mindegy, nem foglalom tovább a helyet, a pontszám 7/10, de azt nem mondanám, hogy méltó búcsúja volt a BSG univezumnak. Még szerencse, hogy januárban jön a spinoff, a Caprica, aminek amúgy a pilotja már fellelhető a neten, de nem tudom érdemes e megnézni, mivel a sorozat majd csak januárban indul.
 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat bsg battlestar galactica 7outof10 battlestar galactica the plan

FlashForward - S01E05

2009.10.24. 23:52 orsko

 Kezd visszaesni a színvonal, mivel nem kapunk annyi infót, ám még mindig megelelő a mennyiség. Főleg egy Lost-al összeasonlítva.

 A rész elején volt egy előretekintés, melyből sokat nem értettem. Ennek persze értelmet adott az egész rész. E miat vártam az egészet, és elég izgalmas is volt. Bár most nem az akciók miatt. A rész legnagyobb részében párbeszéd volt. De így is sokminden kiderült. A rész kb az eddigiek ismétléséről és ebből vitte tovább a történetet.

 Az előző részben végre feltűnt a Lostban Charliet alakító színész. Rá számítottam ebben a részben is, de sajnos nem jelent meg. Akkor kicsit néztem, hogy a Heroes után ide is bekerült egy-két leszbi jelenet.

 Összességében rosszabb volt a rész, miont az eddigiek, de így is megállta a helyét. Így jár neki a 7/10 pont.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat flash forward 7outof10

Random habi

2009.10.24. 20:20 szum7

2 komment

Címkék: star wars

Hogyan hatástalanítsunk egy fegyveres csimpánzt

2009.10.24. 19:41 muforlife

Mert az ilyen dolgokat minden embernek tudnia kell.


1 komment

Címkék: poén

Imeretlen előadó - Ismeretlen szám

2009.10.24. 19:27 P-ter

Ha valaki véletlen tudja a fentről hiányzó két információt, az tudassa velem legyen oly kedves:). Amúgy egy gyönyörű szám, kár lenne ennyiben hagyni...

 

2 komment

Címkék: zene

Milyen sorozatok lesznek a jövő héten?

2009.10.24. 18:03 muforlife

Pár ugyanis elmarad (nem is kevés), ezért gondoltam írok egy listát, hogy mik is lesznek. (a napok aszerint vannak írva, hogy mikor töltheted le őket)

Hétfő

Lesz: Dexter, Mad Men, Bored to Death, Three Rivers, Californication, Cold Case, Desperate Housewives


Nem lesz: Family Guy, The Cleveland Show, American Dad, The Simpsons

Kedd

Lesz: Heroes, Gossip Girl, Castle, One Tree Hill, Greek, Lie to Me, Trauma

Nem lesz: Two and a Half Men, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Accidentally on purpose, House, CSI: Miami

Szerda:

Lesz: Being Erica, Sons of Anarchy, The Forgotten

Nem lesz: NCIS, NCIS: Los Angeles, The Good Wife, 90210, Melrose Place

Csütörtök:

Lesz: Hank, The Middle, Modern Family, Cougar Town, South Park, Secret Girlfriend, Friday Night Lights (4. évad premierje!!), Law and Order: SVU

Nem lesz: Criminal Minds, CSI: NY, Mercy, Glee, Gary Unmarried, The New Adventures of Old Christine, Eastwick

Péntekén és szombaton pedig minden visszatér a régi kerékvágásba (pénteken ugye ezen a héten  volt kisebb "szünet", nem SupNat és Vampire Diaries se). Amúgy a FOX-on a baseball miatt nem lesznek sorozatok, a többiek pedig talán az ünnepek (ha ott egyáltalán számítanak ezek az ünnepek) miatt nem adnak annyi sorozatot, vagy esetleg lesz valami elnöki beszéd és azt közvetítik, nem tudom. Persze az is lehet, hogy csak simán ismételnek a csatornák.


 

1 komment

Címkék: hírek sorozat

I'm not insane - Office 6x06

2009.10.24. 03:18 muforlife

Hihetetlen ez az évad, az előző heti, gyengébb rész után megint olyat hoztak össze, hogy bszartam. Első perctől az utolsóig élveztem, végig nagyon jók voltak a poénok, és nagyon jó volt egyes karaktereket más oldalukról is látni.






















Természetesen a rész két főszereplőjére, Pamre és Michaelre gondolok, óriási volt amit ők ketten műveltek. A két színésznek is grat, főleg Jenna Fischernek, aki kiválóan hozta le ezt a teljesen karakteridegen figurát, jó volt őt nézni. Egyébként kíváncsi leszek milyen következményei lesznek kettejük konfliktusának, bár a rész végén úgy tűnt, hogy megnyugodtak a kedélyek, de tudjuk, hogy Michael bármikor csinálhat valami orbitális baromságot.

Amúgy nagyon örülök, hogy visszatértek a megszokott Dwight-Jim párharcok, kicsit hiányoltam őket az utóbbi évadban, mikor Dwight inkább Andy-vel harcolt. Most viszont Jim előléptetésének köszönhetően, Dwight újra pipa rá, ezért (ebben a részben) megpróbálja kihallgatni őt, hogy az információk segítségével megbuktathassa. Jim természetesen nem hagyja magát, jól megszpatja, viszont a végén jön a "csavar", ami szerintem nagyon vicces volt.

Még mindig megdöbbent amúgy, hogy mennyire jól meg vannak csinálva a mellékszereplők reakciói egyes szituációkban, még az olyanoké is, akiknek egyébként szövege sincs az egész epizódban (Creed, vagy Stan pl). Ez Office-nál persze alap, de mostanában valahogy nem figyeltem erre, ebben a részben viszont feltűnt, és nagyon tetszett.

A pontszám amúgy 9/10, iszonyat jó rész volt, és ugyanez elmondható a teljes 6. évadra eddig. Így a végére még egy videó, ami szerintem a rész egyik legjobb jelenete volt. Hangosanröhögős.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat the office részlet 9outof10

Az NBC is

2009.10.24. 01:12 muforlife

Megmondtam, vagy megmondtam, hogy most már minden napra fog jutni egy teljes évados berendelés? Most épp az NBC "jótékonykodott", ahogy a címből is kivehető, a Community-nek (YAY!), a Mercy-nek, és a Parks and Recreationnek (még nagyobb YAY!) adták meg a plusz 9 rész esélyt. Az NBC elnökének nyilatkozata, az egyes sorozatokról:

Community: “We are very pleased with the critical and audience reaction to our wonderful new comedy ‘Community'. The cast and producers are delivering a first-rate, quality show that is very promising as the newest of NBC’s first-rate Thursday-night comedies.”

Mercy: “This drama has found a dedicated audience and continues to build in the ratings. We've seen future episodes, and we're confident ‘Mercy’ can be a strong player for us."

Parks and Recreation: "‘Parks and Recreation’ has proven to be a steady performer for us on Thursday nights and gets better with every show.”

A Trauma hiányzik a listáról, pletykák szerint a Chuck váltja majd kasza esetén, gondolom sokan remélik, hogy így lesz. Midseasonban egyébként jön még majd a Parenthood, és a Day One, ami sorozatnak indult, de az NBC visszavette a rendelést, és csak 4 részes mini lesz, ami siker esetén akár kaphat folytatást (erre kb lim 1/n % esély van). Arra kiváncsi leszek, hogy ezek a bejelentések mit jelentenek a Heroes sorsát illetően, meg kell hogy mondjam, nyugodtabb lennék, ha vagy 2 sorozatot már elkaszált volna az NBC.
 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat nbc community mercy berendelés parks and recreation

They took our jobs

2009.10.24. 00:46 muforlife

Kedvenc South Parkos beszólásom. A mostani részben is elég sokat mondták, onnan jutott eszembe. Egyébként ez a rész a WWE alázásáról szólt, és hát kibszott jó volt, simán 9/10, rég láttam ilyen jó epizódot.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat south park

Sheldon Cooper versus Will Wheaton

2009.10.23. 22:14 muforlife

- What is wrong with him? 
- Everyone has a different theory.

1 komment

Címkék: sorozat részlet the big bang theory

Left for Dead 2 Trailer

2009.10.23. 22:07 orsko

 3 perces Left for Dead 2 előzetes érkezett, melyben betekintést nyerhetünk a 4 főhős küzdelmeibe a gonosz zombik ellen. Lesz itt vér, káromkodás és minden ami kell.

4 komment

Címkék: előzetes játék kockulás left for dead 2

Be Like Han

2009.10.23. 14:50 muforlife

So Han’s walking down the halls of Bespin with his old friend Lando. Leia’s there, and lookin’ good. Han thinks he’s off to dinner – maybe some wine, a little flirting, and then back to the ol’ guest quarters with Her Hotness.

But the door opens, and there’s Darth Vader.

Han doesn’t look incredulously at Lando; he doesn’t duck or run away.

What does Han do?

He starts shooting at the motherfucker.

He starts shooting.

Be like Han.

Szólj hozzá!

Címkék: star wars

Az edző lőtt gólt

2009.10.23. 11:24 muforlife

A korábbi nagyszerű jugoszláv játékos, Dragan Sztojkovics, egy japán bajnokin (az egyik csapat edzőjeként) óriási gólt lőtt kapásból, mituán a kapus kirúgta a labdát az oldalvonalon túlra, egy ápolás miatt. A nézőktől persze vastapsot kapott a mutatványért, viszont a bírónak ez már nem tetszett annyira, fel is küldte őt a lelátóra.

2 komment

Címkék: foci poén gól

Majdnem Fail

2009.10.23. 01:31 muforlife

Csávó berajulta.

1 komment

Címkék: raj fail

Hétfői és keddi amerikai nézettség

2009.10.23. 01:20 muforlife

Hétfő

Bakker, Big Bang hétről hétre, hihetetlen az az 5.3. Szerencsére Heroes is nőtt, kezdenek visszaszállingózni az emberek, ha még nőne 1-2 tizedet 18-49-ben, akkor biztosak lehetnénk az 5. évadban. A House és a Lie to Me gyengébb nézettségének a magyarázata a 45 perces csúszás, a baseball miatt.

  1. Dancing With the Stars (ABC, 20.00) – 16,82M - (3.6, #5) MH: 16,78M (3.6, #T5)
  2. Two and a Half Men (CBS, 21.00) – 14,07M  -(4.8, #2)  MH: 14,17M (4.8, #3)
  3. The Big Bang Theory (CBS, 21.30) – 13,47M  -(5.3, #1) MH: 13,06M (5.0, #2)
  4. CSI: Miami (CBS, 22.00) – 13,16M – (3.9, #4)               MH: 13,27M (4.0, #4)
  5. House (FOX, 20.45) – 11.65M – (4.4, #3)                     MH: 13.49M (5.2, #1)
  6. Castle (ABC, 22.00) – 9,68M – (2.4, #10)                     MH: 9,76M (2.3, #10)
  7. Accidentally on Purpose (CBS, 20.30) – 8,25M – (3.3, #7) MH: 7,72M (3.0, #7)
  8. How I Met Your Mother (CBS, 20.00) – 8,06M – (3.4, #6) MH: 8,56M – (3.6, #T5)
  9. Lie To Me (FOX, 21.45) – 7.78M – (2.9, #8)         MH: 7.86M (2.8, #8)
  10. Baseball: ALCS Game 3 (FOX, 20.00) – 7.25M – (2.2, #11)
  11. Heroes (NBC, 20.00) – 5,71M – (2.5, #9)            MH: 5,51M (2.4, #9)
  12. Trauma (NBC, 21.00) – 5,45M – (1.8, #12)          MH: 5,48M (1.8, #11)
  13. The Jay Leno Show (NBC, 22.00) – 4,73M – (1.4, #13) MH: 5,09M (1.6, #12)
  14. One Tree Hill (CW, 20.00) – 2,20M – (1.0, #15)           MH: 2,54M (1.2, #T13)
  15. Gossip Girl (CW, 21.00) – 1,98M – (1.1, #14)             MH: 2,35M (1.2, #T13)

Az adatok a sorozatjunkie-ról vannak.

Kedd

NCIS-re nincsenek szavak, újabb personal best, vajon hol fognak megállni? Ezen kívül amúgy nem sok minden történt, Forgotten csökkent, és a Melrose-nak sem igazán sikerült nőnie a múlt heti mélyponthoz képest.

  1. NCIS (CBS, 20.00) – 21,25M – (4.7, #1)                     MH: 21,03M (4.5, #1)
  2. NCIS: Los Angeles (CBS, 21.00) – 16,48M – (3.9, #T2) MH: 15,38M (3.5, #T4)
  3. Dancing With The Stars (ABC, 21.00) – 14,91M – (3.4, #T4) MH: 13,95M (2.9, #6)
  4. The Good Wife (CBS, 22.00) – 13,25M – (2.8, #6)      MH: 12,97M (2.8, #7)
  5. Baseball: ALCS Game 4 (FOX, 20.00) – 10,30M – (3.4 #T4)
  6. The Biggest Loser (NBC, 20.00) – 9,82M – (3.9 #T2) MH: 9,13M (3.5 #T4)
  7. The Forgotten (ABC, 22.00) – 7,29M – (1.9 #7)        MH: 7,43M (2.1 #8)
  8. Shark Tank (ABC, 20.00) – 5,91M – (1.8, #T8)          MH: 5,23M (1.6, #10)
  9. The Jay Leno Show (NBC, 22.00) – 5,46M – (1.8 #T8) MH: 5,76M (1.8 #9)
  10. 90210 (CW, 20.00) – 2,24M – (1.1, #10)                  MH: 2,24M – (1.1, #11)
  11. Melrose Place (CW, 21.00) – 1,49M – (0.7, #11)       MH: 1,38M – (0.7, #12)

 Az adatok a sorozatjunkie-ról vannak.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat amerika nézettség

Misha Collins interjú

2009.10.23. 00:42 muforlife

Nagyon nagy arc a csávó, hogy egy ilyet bevállal. Igazából nem kell komolyan venni a videóinterjút, inkább csak végigökörködik, de azért érdemes megnézni.

Itt nézhető az intejú.
 

Szólj hozzá!

Címkék: interjú sorozat supernatural misha collins

Európa-Liga Csoportkör - 3. forduló

2009.10.22. 23:33 muforlife

A csoport:

Ajax Amsterdam [2 - 1] Dinamo Zagreb  
FC Timisoara [0 - 0] Anderlecht           Juhász végig játszott.

AFC Ajax3120325
RSC Anderlecht3120315
NK Dinamo Zagreb3102443
FC Timişoara3021032


B csoport:

Lille [3 - 0] Genoa
Valencia [1 - 1] Slavia Prague

LOSC Lille Métropole3210927
Valencia CF3120545
Genoa CFC3102463
SK Slavia Praha3012281


C csoport:

Celtic [0 - 1] Hamburger SV
Hapoel Tel Aviv [5 - 1] Rapid Vienna

Hamburger SV3201556
Hapoel Tel-Aviv FC3201966
SK Rapid Wien3111564
Celtic FC3012241


D csoport:

Hertha BSC [0 - 1] SC Heerenveen
Ventspils [1 - 2] Sporting Lisbon

Sporting Clube de Portugal3300639
SC Heerenveen3111334
FK Ventspils3021232
Hertha BSC Berlin3012131


E csoport:

CSKA Sofia [0 - 2] Basel
Fulham [1 - 1] AS Roma    Gera Zoltán végig játszott.

FC Basel 18933201416
Fulham FC3120325
AS Roma3111334
PFC CSKA Sofia3012151


F csoport:

Galatasaray [4 - 1] Dinamo Bucuresti
Panathinaikos [1 - 0] Sturm Graz

Galatasaray AŞ3210837
Panathinaikos FC3201336
FC Dinamo 1948 Bucureşti3102253
SK Sturm Graz3012131


G csoport:

Lazio [2 - 1] Villarreal
RB Salzburg [1 - 0] Levski Sofia

FC Salzburg3300519
S.S. Lazio3201736
Villarreal CF3102243
PFC Levski Sofia3003060


H csoport:

FC Sheriff [2 - 0] FC Twente Enschede
Steaua Bucuresti [0 - 1] Fenerbahce

Fenerbahçe SK3201326
FC Sheriff3111214
FC Twente3111234
FC Steaua Bucureşti3021012


I csoport:

BATE Borisov [2 - 1] AEK Athens

Németh harcolta ki a 11-est, amivel az Athen megszerezte a vezetést, és egészen a 83. percig játszott.

Benfica [5 - 0] Everton

SL Benfica3201716
Everton3201666
FC BATE Borisov3102353
AEK Athens FC3102263


J csoport:

Club Brugge [2 - 0] Partizan Belgrade
Shakhtar Donetsk [4 - 0] Toulouse

FC Shakhtar Donetsk33001229
Club Brugge KV3111564
Toulouse FC3111584
FK Partizan3003390


K csoport:

PSV Eindhoven [1 - 0] FC Copenhagen   Dzsudzsák végigjátszotta a meccset.
Sparta Prague [2 - 0] CFR Cluj

PSV Eindhoven3210427
AC Sparta Praha3111434
CFR 1907 Cluj3102233
FC København3102133


L csoport:

Athletic Bilbao [2 - 1] Nacional
Austria Vienna [2 - 2] Werder Bremen

Werder Bremen3210857
Athletic Club Bilbao3201646
FK Austria Wien3021362
CD Nacional3012461



Szólj hozzá!

Címkék: foci eredmény európa liga

AVGN - New Sh*t

2009.10.22. 19:25 muforlife

A Castlevania-s kvadrológia második része.

1 komment

Címkék: kockulás avgn castlevania

Csütörtöki és pénteki nézettség

2009.10.22. 17:45 muforlife

Csütörtök:

Igazából semmi különös nem volt ezen a napon, 30 Rock premierelt, elég gyenge számokkal, az Office valamicskét megtartott az esküvős rész plusz nézőiből, a FlashForward pedig szerencsére növekedett. Még érdekesség, hogy a Vampire Diaries a legjobb nézettségét érte el a premier óta.
 

  1. CSI: Crime Scene Investigation (CBS, 21.00) – 15,37M – (3.6, #4) MH: 14,89M – (3.5, #T4)
  2. The Mentalist (CBS, 22.00) – 15,08M – (3.5, #T5)     MH: 14,70M – (3.3, #6)
  3. Grey’s Anatomy (ABC, 21.00) – 13,78M – (5.0, #1)   MH: 14,12M – (5.4, #1)
  4. Survivor: Samoa (CBS, 20.00) – 11,77M – (3.5, #T5) MH: 11,69M – (3.4, #T4)
  5. Private Practice (ABC, 22.00) – 10,36M – (3.8, #3)   MH: 9,50M – (3.6, #3)
  6. Bones (FOX, 20.00) – 9,58M – (2.8, #9)                  MH: 10,28M – (2.9, #8) 
  7. Flash Forward (ABC, 20.00) – 9,07M – (3.1, #7)       MH: 9,00M – (3.0, #7)
  8. The Office (NBC, 21.00) – 8,03M – (4.1, #2)             MH: 9,42M – (4.8, #2)
  9. 30 Rock (NBC, 21.30) – 6,38M – (3.0, #8)
  10. Fringe (FOX, 21.00) – 5,78M – (2.2, #10)                MH: 5,82M – (2.1, #10)
  11. The Jay Leno Show (NBC, 22.00) – 5,36M – (1.8, #T13) MH: 4,84M – (1.7, #T12)
  12. Community (NBC, 20.00) – 5,01M – (2.0, #T11)       MH: 4,87M – (1.9, #11)
  13. Parks & Recreation (NBC, 20.30) – 4,52M – (2.0, #T11) MH: 4,74M – (2.1, #9)
  14. The Vampire Diaries (CW, 20.00) – 3,87M – (1.8, #T13) MH: 3,52M – (1.7, #T12)
  15. Supernatural (CW, 21.00) – 2,58M – (1.2, #15)        MH: 2,46M –(1.2, #14)

Az adatok a sorozatjunkie-ról vannak.

Péntek:

FOX-on baseball miatt semmi nem volt, ABC-n Ugly Betty premierelt elég gyengén, a Smallville pedig nőtt egy keveset. Kb ennyi a péntek. Viszont ha már Dollhouse, akkor ahogy egy régebbi bejegyzésben említettem, hogy novemberben nem lesz Dollhouse - inkább  House meg Bones ismétlést ad a csatorna -, majd csak december 4-én tér vissza a sorozat, hogy 3 hét alatt 6 részt adjanak le. Brothers majd csak november 8-án lesz, a Til Death-ről viszont egyelőre semmi hír, lehet kasza lett a sorozat?
 

  1. ALCS Game 1 (FOX, 20.00) – 8,43M – (2.7, #1)
  2. Medium (CBS, 21.00) – 8,10M – (1.9, #4)                 MH: 8,28M – (2.0, #2) 
  3. Ghost Whisperer (CBS, 20.00) – 8,05M – (2.0, #T2)   MH: 8,78M - (2.2, #1)
  4. Numb3rs (CBS, 22.00) – 8,01M –(1.8, #5)                MH: 7,34M - (1.6, #3)
  5. Law & Order (NBC, 20.00) – 7,73M – (1.6, #6)          MH: 7,21M – (1.5, #T4)
  6. 20/20 (ABC, 22.00) – 7,19M – (2.0, #T2)
  7. NBC News Special: The Lost Symbol (NBC, 21.00) – 5,72M – (1.3, #T8)
  8. Ugly Betty (ABC, 20.00) – 5,07M – (1.4, #7)
  9. The Jay Leno Show (NBC, 22.00) – 5,02M – (1.3, #T8) MH: 5,31M – (1.4, #7)
  10. Smallville (CW, 20.00) – 2,59M – (1.1, #10)              MH: 2,27M – (0.9, #9)
  11. America’s Next Top Model (CW, 21.00) (ism.) – 1,25M –(0.6, #11)

Az adatok a sorozatjunkie-ról vannak.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat amerika nézettség

Youtube videók, amelyekből túl sok van

2009.10.22. 17:17 muforlife

1 komment

Címkék: internet youtube poén hate by numbers

süti beállítások módosítása