Kiemelt cikk

HabiBárpult

Pár barát által készített blog amiben a sorozatokról, filmekről, fociról, viccekről, zenéről és a kockulásról olvashatsz.

Elérhetőség

Ha valami kérdés, kérés van, ezen a címen érhettek el minket:

habibarpult@gmail.com

HABItémák

24 (22) 30 rock (22) 5outof10 (34) 6outof10 (43) 7outof10 (59) 8outof10 (62) 9outof10 (46) amerika (33) angol (22) avgn (41) berendelés (58) bl (32) blog (38) casting hírek (39) cbs (21) chuck (34) dexter (33) díjak (21) dota (23) dvd (23) e3 (30) előzetes (269) eminem (23) eredmény (107) évadpremier (20) évadzáró (77) family guy (22) film (116) flash forward (23) foci (204) forma 1 (40) glee (50) gól (22) gossip girl (24) heroes (50) hírek (189) house (21) how i met your mother (26) interjú (28) játék (245) kasza (23) kockulás (351) kritika (251) legnagyobb sorozatos szöveg (21) lost (95) magyar (33) magyarok (23) megjelenés (22) modern family (20) nbc (31) nézettség (52) nők (22) pilot (29) playstation (38) poén (276) poszter (56) promó (66) ps3 (62) raj (26) rap (100) reklám (21) részlet (62) sorozat (1017) star wars (26) supernatural (49) szavazás (37) the big bang theory (29) the office (27) the vampire diaries (20) toplista (63) true blood (39) u20 vb (20) utánpótlás (20) viccek (57) vicces (65) videó (440) wtf (33) xbox360 (21) youtube (34) zene (275) Az összes téma

Friss topikok

Indavideó

Linkblog

Látogatók

free counters

A sorozat, amit mindenkinek néznie kéne: Archer

2010.02.14. 21:08 muforlife

- You seriously don't think that's hot?
- I seriously think you're scary.
- No, no, no, no. Like, a big, sweaty fireman carries you out of a burning building, lays you on the sidewalk, and you think, "Yeah, okay, he's gonna give me mouth to mouth", but instead he just starts choking the shit out of you, and the last sensation that you feel before you die is that he's squeezing your throat so hard, that a big, wet blob of drool drips off his teeth and just -- flp! -- falls right onto your popped-out eyeball.
- Jesus christ.
- I know, right?
- What the hell?!
- I'm wet just thinking about it.

Mostanában simán ez a legjobb, és legbetegebb animációs cucc.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat idézet archer

Ötletes FlashForward-promó

2010.02.14. 18:55 muforlife

Talán még jobb is, mint maga a sorozat.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat promó flash forward

Magyar anime reklámok

2010.02.14. 18:54 Pistike(ap)

Az átszinkronizálás műfajának egyik változata. Jól passzol szerintem a kép a reklámokhoz.

 

 

A szerzőnek: szép munka!

1 komment

Címkék: reklám magyar videó vicces poén anime

Friday Night Lights - a 4. évad

2010.02.14. 17:00 muforlife

Úristen mekkora évadzáró... Az évad ugyan nem volt olyan jó, mint a harmadik, de még így is simán jobb az FNL, mint a legtöbb sorozat mostanában. Az viszont látszott, hogy a sorozatnak már be volt rendelve az évad előtt az 5. felvonása, nagyon érződött, hogy ez csak egy amolyan átvezető volt a befejezéshez.



















Mondjuk ez nem is kérdés, hiszen új szereplők voltak teljesen, új környezet, de én nem csak erre értettem, hanem a folyamatos lehúzásra, szomorúságra. Komolyan, az évadban szinte semmi jó nem történt a szereplőkkel, és ez azért a végére picit idegesítő lett, az utolsó 3 rész előtt kicsit elegem is lett a sorozatból. Gondolom a következő évadban azért történnek majd jó dolgok is a szereplőkkel, talán még a State is meg lesz a Lionsnak. Realitása mondjuk nem sok lenne, de szerintem van rá esély.

A sok lehúzás miatt azért lehetett sejteni, hogy a Lions a végén megveri a Pantherst, kellett a csapat tagjainak valami apró öröm a sok rossz mellett. Amúgy szinte az egész évad erre a derbire volt kihegyezve, és azt is lehetett tudni, hogy a Panthersnek majd valószínűleg ezen fog múlni a rájátszásba jutás, de még így is jó volt látni a meccset - aminek a vége elég kiszámítható volt, mármint az, hogy Landry nyeri meg nekik a meccset.

Még abból a szempontból is átvezető évad volt, hogy jópár új karaktert hozak be, és a legtöbb régi szereplőt valószínűleg most láthattuk utoljára a sorozatban. Riggins, Matt, Lyla szipnte biztos nem tér vissza, Tyra-ról nem tudni semmit - szerintem ő sem, hiszen már most sem volt -, a két szereplő akit jövőre is láthatunk, az Landry és Coach-ék lánya, pont a két legrosszabb. Vagyis Landry csak most, a 4. évadban volt rossz, régen kedveltem a karaktert. Itt az évadzáróban, ahogy találkoztak Mattel, a régi legjobb baráttal, máris tűrhetőbb lett a csávó. Julie-n viszont még Matt megjelenése sem segített, így a fináléban is teljesen hidegen hagyott, hogy mi történik vele.

A régiek tehát elmentek, és maradtak az újak, akikből a két srác telitalálat volt - kiváltképp Vince -, de a két csaj engem nagyon nem fogott meg (haha). Annyira nem, hogy a nevüket sem jegyeztem meg, pedig elég sokat szerepeltek. Luke és Vince viszont tényleg jó szereplők, bár így az évad második felére elég érdekes sztorikat kaptak, és nem jó értelemben. Főleg Luke sérülését éreztem nagy habinak, teljesen random volt, és hanem lesz valami következménye az ötödik évadban, akkor jelentéktelen és felesleges is. Vince gengszterkedésének legalább volt oka, és következménye, de van egy olyan érzésem, hogy ezt is csak azért tették bele a sorozatba az írók, hogy Vincet és a csajt (Jess, most már ígérem, megjegyzem) összehozhassák.

Ahogy tehát említettem az elején, az egész évad egyetlen nagy hibája az volt, hogy folyamatosan csak rossz dolgok történtek. A finálé pedig azért lett tökéletes, mert a sok rossz mellett azért mégis megnyerték a derbit, sőt, véleményem szerint még a Riggins családnak is boldog befejezése lett (azt az egy személyt leszámítva), ez pedig kiegyensúlyozottabbá tette a részt. Nálam a finálé 10/10, az évad pedig 9/10.

"Why would you kill Cobra's beer?"

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat friday night lights évadzáró 10outof10 9outof10

Alessandra Torresani is Maximozik

2010.02.14. 09:19 muforlife

Kicsoda? Hát a Caprica főszereplője. Amúgy ennél az újságnál nem tudnak jó képeket csinálni? Már a tegnap kirakott Kaley Cuoco-s fotóknál is háborogtam, hogy mi ez, és most ezek sem fogtak meg valahogy - főleg a maszkosak gyengék, a többi elmegy -pedig a színésznő tényleg szép.





























Szólj hozzá!

Címkék: sorozat nők caprica

The Vampire Diaries - 1x15 promó

2010.02.13. 22:04 muforlife

Új jelenet nincs benne, csak egy nagyon rövidke, az izmosabb előzetes gondolom majd később jön, ráérnek még, hiszen csak március 26-én lesz új rész.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat the vampire diaries

Fool me once, shame on you - Vampire Diaries 1x13-14

2010.02.13. 20:50 muforlife

Azt hiszem, megvan az új kedvenc sorozatom. Komolyan nem tudom hova lehet fokozni a dolgokat, de valahogy minden héten sikerül az íróknak valami még megdöbbentőbb, még nagyobb wtf-ot bedobni.





















A legdurvább az, hogy szinte mindig van valami olyan tényező, ami egyedivé tesz az aktuális epizódot. A 13-asban újra kaptunk flashbackeket, melyekben megtudhattuk, hogy Damon miért nem bízik Stefanban, és azt is, hogy Katherine-t hogy kapták el Mystic Falls lakosai még 1864-ben. Amit viszont nem értek az az, hogy Katherine-nek mikor volt ideje átváltoztatni Stefant és Damont? Azt már a 6. részben láthattuk (vagy ha nem is láttuk, kiderült), hogy ő változtatta őket vámpírrá, de az új flashbackek után valahogy nem áll össze nekem a kép, hiszen most még nem voltak vámpírok a Salvatore-tesók. Ezért is gondolom, hogy lesz folytatása a flashbackeknek (a 14- rész után végképp ezen az állásponton vagyok), ahol még kiszabadulnak a vámpírok, a templomba zárás előtt.

A 13-asban még érdekes volt látni, ahogy Stefan és Alaric "szövetséget" kötnek. Ebben a jelenetben nekem már önmagában az is wtf volt, hogy Alaric ilyen simán elmondta Stefannak, hogy mit is csinált utóbbi bátyja, de az igazi meglepetés még csak ezután jött, Alaric ugyanis nem látta, hogy Damon meggyilkolta a feleségét, csak annyit, hogy eltűnt vele. Ez pedig, azt figylembe véve, hogy a nő nagy valószínűséggel Elena anyja, eléggé nagy wtf. Sőt, ha az 14. részben történteket is nézzük, akkor még nagyobb. Nyugi, most már rátérek arra az epizódra is.





















Ami a legjobban tetszett a 14-es részt illetően az az, hogy érzezni lehetett, ez után a rész után szünet lesz. Én mindig is szerettem, ha így írják meg a részeket, mert szünetre menni egy bűngyenge, filler résszel nagyon nem jó ötlet, és "nem is illik", de szerencsére a Vampire Diaries-nél ilyen részekről nem is nagyon beszélhetünk mostanában.

Na szóval, a rész a sír (ahova Katherine is be van zárva) kinyitása köré épült, és ez engem eléggé meglepett, nem hittem, hogy ilyen sokkal a finálé előtt meg fog történni a dolog. Persze végül is nem is történt meg, legalábbis az nem, amit Damon akart, Katherine ugyanis sosem volt a sírban, hanem vígan éldegél valahol, mondjuk Chicagoban (itt látták utoljára). És így az, hogy Damon látszólag nem ölte meg Alaric feleségét (aki ne feledjük, nagy valószínűséggel Elena anyja, ami azt jelentené, hogy Katherine leszármazottja) még nagyobb wtf, hiszen... konkrétan nem tudom miért az, de ha tényleg nem ölte meg, hanem mondjuk átváltoztatta vámpírrá akkor jó lenne tudni például azt, hogy a nő tud-e Katherine-ról. Van egy olyan érzésem, hogy ez az évad utolsó harmadának elég fontos eleme lesz.

Érdekes amúgy, hogy mióta visszajött a szünetről a sorozat, Damont egyre inkább jófiúnak próbálják meg beállítani az írók, és a Damon-Elena kapcsolatot (?) is elkezdték építgetni. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy nem lesz ebből semmi komoly, inkább csak barátok lesznek, de így is mindenképp érdekes. Bár így, hogy Damon rájött, Katherine él, és le sem szrja a sráct, ki tudja mit fog csinálni. Persze ha igazán szereti őt, akkor nem adja fel a keresését, de amilyen letört volt a rész végén, én nem vagyok abban biztos, hogy erőltetni fogja a dolgot, sőt, én inkább valamiféle boszzút tudnék elképzelni (persze ehhez is meg kell keresni a csajt, de értitek:).





















A halottak száma amúgy megint nőtt (2 legalább volt), és a 14-es végén lévő halál megint elég nagy volt, és ez is azt jelzi, hogy itt tényleg nincs senki biztonságban. Mondjuk vannak páran, akiknek nagyobb az esélyük a halálra (vendégszereplők + Matt, Caroline, Tyler - wtf, utóbbi miért van állandó szereplőnek írva), de azért a többieknek is van félnivalójuk.

Úgy látszik Jeremy-t is elindították azon a szálon, amit én már a 11-es résznél jósoltam, tehát, hogy Alariccal együtt ő is fogja a vámpírokat vadászni. Mondjuk most konkrétan nem tudni mi van vele, mire emlékszik, de az azért elég árulkodó volt, hogy neten rákeresett a vámpírokra. Oké, ebből nem következik egyből, hogy ő is Van Helsing lesz, de az írók már korábban lenyilatkozták, hogy Alaric elég nagy hatással lesz Jeremy-re, és ez akár azt is jelentheti, hogy ők ketten összeállnak. Érdekes szál lenne mindenesetre, és az esély meg van rá, mivel az Alaricot játszó színészt előléptették állandó szereplővé, tehát tovább fog maradni, mit azt eredetileg akarták az írók.

Pont most olvastam olyat, hogy valaki az akciót hiányolja a sorozatból az utóbbi időben, de hát könyörgöm, ez a CW, itt nincs annyi pénz, mint, teszem azt, a Hősök 1. évadánál volt. Meg amúgy is, ha így is ki tudják tölteni az időt érdekes sztoriszálakkal, akkor minek a harc, meg az akció? Na mindegy, nem akarok ebbe belemenni, az a lényeg, hogy nekem tetszett, és tényleg semmi negatívumot nem találtam bele. 9/10, a Chuck mellett egyelőre a The Vampire Diaries 2010 sorozata.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat 9outof10 the vampire diaries

Kaley Cuoco a Maximban

2010.02.13. 19:57 muforlife

Én is azok közé tartozom, akik gyönyörűnek tartják a színésznőt, de ezek a képek (szerintem) nagyon gyengék lettek, nem kellett volna erőltetni ezeket a hülye pofákat.






























2 komment

Címkék: sorozat nők the big bang theory

Joshua Jackson-interjú

2010.02.13. 18:32 muforlife

Ha már Fringe, akkor itt egy interjú a Petert játszó színészzel, amiben pont azt fejtegeti, hogy ha rájön a karaktere az "igazságra", akkor vajon melyik oldalra fog állni az eljövendő háborúban.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú sorozat fringe

What the hell is wrong with you? - Fringe téli finálé

2010.02.13. 16:10 muforlife

Úgy látszik nem csak a Supnat írói tudnak főszállal foglalkozó epizódot gyengén megírni, hanem a Fringe-es srácok is, bár ha következetesek lesznek, akkor ebből a helyzetből akár még érdekes dolgok is kisülhetnek.





















A sorozatról még nem nagyon volt írás az oldalon, sőt egyáltalán nem, pedig terveztem sokszor, például az első évad májusi fináléja után, meg most az év elején, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy el is kezdjem írni a kritikát. Mondjuk az is igaz, hogy a második évadot eléggé lassan néztem, egészen a finálé előtti hétig el voltam maradva vagy 6-7 epizóddal, de aztán egy nap ledaráltam az összeset, de akkor már úgy voltam vele, hogy megvárom míg a sorozat szünetre megy.

Ha valaki nagyon felületes, akkor annyival is el lehet intézni a sorozatot, hogy X-akták klón, de ez azért nem teljesen igaz. Míg az X-akták az elég sejtelmes sorozat volt, sosem mondtak ki semmit konkrétan (ha jól emlékszem, rég volt már), addig a Fringe az - már csak Walternek, a sorozat legnagyobb karakterének köszönhetően - sokkal inkább az arcába tolja a dolgokat az embernek. Ráadásul nem csak 1-2 ember kutat az ilyen földönkívüli vagy lehetetlennek tűnő dolgok után, hanem egy egész ügyosztály az FBI-ban. Mondjuk néha tényleg úgy érezni, hogy ez már sok, hiszen annyi mindent akarnak belesűríteni a sorozatba (pl teleportálás, különleges képességekkel rendelkező emberek, alternatív univerzumok, halhatatlanság, napestig sorolhatnám). Ez pedig néha ahhoz vezet, hogy a sorozat egyes - az elején még fontosnak tűnő - részleteit, sztoriszálait teljesen elfelejtik/nem foglalkoznak velük (pl Peter múltja, Walter kísérletei Olivia-n, mikor még gyerek volt - ezt mondjuk pont most elővették -, Observer - ez a téma is szerepel, de csak nagyon ritkán sajnos -, vagy mikor Walter magát látja az intézetben).

Szerencsére a második évadban már nem ennyire kapkodóak az írók, a standalone (a nem főszállal foglalkozók) epizódok is teljesen jók. A főszál ugyan eléggé háttérbe szorult, és ezt sokan negatívumnak mondják, de nekem nem volt ezzel bajom, mert tetszettek a sima epizódok is, főleg az utóbbi néhány. A kép alatt most már kicsit konkétabban a második évadról.





















A második felvonás főtémája eddig az első fináléjában már meglátogatott alternatív univerzum volt, de igazából elég keveset foglalkoztak vele mostanáig. Ok, az első 3-4 részben ráfeküdtek erre a szálra, de azóta a finálén kívül talán csak egyszer vagy kétszer tértek újra vissza ehhez a bizonyos "kapunyitás a másik világba" témához.

Ebben az epizódban viszont maximálisan ezzel foglalkoztak, bár ha jól vettem ki Walter szavaiból, akkor ez még csak a kisérlet volt a kapunyitás előtt. Viszont a kísérlet sikerült, és a kérdés most már csak az, hogy mikor nyitják meg rendesen a kaput, ami ugye azt jelentené, hogy a két világ közül "összeütközik", és csak egy maradhat. Amúgy egy baki szerintem volt itt a részben, legalábbis elég logikátlan, hogy ha innen akarják kinyitni az ajtót, akkor miért ide jelenik meg előbb az épület, és miért nem fordítva, úgy ahogy Walteréknek is volt? Persze lehet, hogy át akartak hozni valamit (vagy erről már volt is szó, hogy Bellt akarják áthozni? Áhh, újra kéne nézni a sorozatot), akkor van értelme, hogy a kísérletet is így csinálták.

Az alternatív világon kívül egy másik fontos témával, Olivia különlegességével is foglalkoztak (végre), és kiderült, hogy a Cortexaphan által felerősített képességek egyike az "idegen", alternatív világból jött dolgok meglátása (azt már csak mellékesen jegyzi meg Walter, hogy a kis Olivia képes volt pirokinézisre is), és ezzel sikerült is megelőzniük egy hotelnyi ember eltűnését a rész végén.





















Persze a nagy wtf nem is ez volt, hanem hogy végre összehozták Petert és Oliviat. Vagyis így tűnt, egészen a rész végéig, mikor Olivia meglátta, hogy Peter is a másik világból van. Azért vicces, hogy még az első évad fináléjában láthattuk Peter sírját, és azóta is folyamatosan jöttek az utalások, hogy valami nem stimmel, de egészen mostanáig kellett arra várni, hogy konkrétan kimonndják: Peter az alternatív univerzumból van. A következő rész címe pedig pont "Peter" lesz (IMDB írta, szóval nem 100%), tehát ennek a dolognak úgy látszik megkapjuk végre a lezárását, vagy legalábbis az ezzel kapcsolatos kérdéseket megválaszolják. Ki tudja, talán még maga Peter is megtudja, hogy a másik világból jött.

A másik nagy kérdés pedig az lesz, hogy vajon Olivia-nak most már mindig meg lesz-e ez a képessége, vagy ez csak egyszeri alkalom volt. És ha megmarad, vajon a többi képessége is előjön majd ( ha van egyáltalán), vagy csak ez az egy lesz neki, és ez fog valami fontos szerepet játszani majd a későbbiekbe.

A részt egyébként nálam csak az utolsó pár perc mentette meg, a Jacksonville-s jelenetek nagyon nem tetszettek. Így viszont megérdemli a 7 pontot, és a 2. évad is nagyjából ezen a szinten mozog, bár ez nagyban köszönhető az első 3-4 borzalmas résznek, azóta szinte folyamatos a fejlődés, és ez szerencsére a nézettségben is meglátszik. A következő rész amúgy április 2-án lesz csak, de utána legalább már szünet nélkül nézhetjük a fináléig.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika sorozat fringe 7outof10

Egy kis House-spoiler

2010.02.13. 13:35 muforlife

Na szóval, azt mondja David Shore, a sorozat készítője, hogy "Meg fog történni". A tovább után kiderül, hogy mi is.

2 komment

Címkék: sorozat spoiler house

Supnat - 5x15 promó

2010.02.13. 11:22 muforlife

A sorozat megint lepihen kicsit (visszatérés csak március 26-án), és ez az előzetes a szünet utáni első részé, ami a videó alapján nagyon úgy tűnik megint filler rész lesz, de legalább érdekesnek tűnik, és ehhez a témához, ha emlékezetem nem csal, még nem nyúlt a sorozat.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat supernatural

Be my valentine? - Supernatural 5x14

2010.02.13. 09:17 muforlife

Na ez igen, valahogy így kellett volna folytatni a szünet után. Nem mondom, hogy tökéletes rész volt, de legalább normálisan foglalkozott a főszállal, és nem csak alibiből, mint az utolsó 2-3 rész.





















A rész egyébként a Valentin-nap köré épült (ezt sajnos tudtam előre), de szerencsére jól nyúltak hozzá a témához, és még a főszálhoz kötés sem volt olyan erőltetett, mint mondjuk a tévévilágos részben a Trickster=Gabriel dolog. Maga az ügy - hogy mitől is halnak az emberek - sem volt rossz, de mivel még a múlt heti rész után belefutattam egy spoilerbe, hogy megint lesz egy lovas, ezért nem volt annyira meglepő. Bár, mivel nem tudom pontosan a nevüket, én azt elején még azt hittem, hogy Love lesz a lovas, de Cupid feltűnése után elég egyértelművé vált, hogy nem.

Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a rész gusztustalanabb volt, mint általában? Nem csak az egymás megevésére gondolok az elején (pont ettem közben persze...), de gyakorlatilag az összes lovashoz kapcsolódó dolog gusztustalan volt, még maga a színész is picit, bár ezt gondolom direkt csinűlták így. Mondjuk az előző, raj War után nem tudam miért egy ilyen öreg fószer volt a Famine, de hát ezt az írók jobban tudják. Ha viszont a Death-et, vagy a negyediket, valami kisgyerek fogja játszani, akkor nagyon mérges leszek.

Az elején azért is írtam azt, hogy ez a két rész valahogy jobban illett a főszálhoz, mert itt a szereplők ténylegesen közelebb kerültek az Igen kimondásához, Dean mindenképp, de Sammy-re is utalt a lovas. Amúgy ebből az utalásból nekem az jött le, hogy itt a démonvérnek lesz valami nagyon fontos szerepe az igen kimondásában, vagy ha nem is a vérnek, akkor a hatalomnak, erőnek, amit a vér ad Samnek. Egyébként a végén csak én hittem, hogy Dean már most kimondja az Igent? Már nagyon nem bírja szegény, én egyre biztosabb vagyok benne, hogy a Team Free Will elég durván el fog bukni.

A részben persze voltak negatívumok is, a legnagyobb talán az, hogy még mindig nem Death-tel foglalkoztak, hanem előhoztak inkább egy új lovast. Nem tudom ezzel mi a céljuk, de lassan már fel kéne tűnni az összes lovasnak (talán Istennek is?) és Detroit is jöhetne már, hiszen alig 8 rész van hátra, nem tudom hogy fogják így lezárni az egész Apokalipszis-szálat, félek, hogy nagy kapkodás lesz itt a végén. Főleg úgy, hogy a  következő rész - ami egyébként csak Március 26-án lesz, mivel a sorozat most megint szünetre megy - megint egy büdös nagy filler lesz, legalábbis a promó alapján.

Az tehát, hogy merre megy tovább a sorozat, még mindig zavaros, de ha ettől eltekintenünk, ez azért egy élvezhető rész volt, 8/10. Supnatban rég volt már olyan, hogy a 20. perc után csak a legvégén néztem rá az órára, mikor már csak 2-3 perc volt hátra, ez pedig általában jó jel a sorozatoknál.

2 komment

Címkék: kritika sorozat supernatural 8outof10

amatőr ...

2010.02.12. 19:17 Isaking

2 komment

Címkék: videó action syobon

Mely sorozatnak hány százaléka van a túlélésre?

2010.02.12. 17:56 muforlife

A Hollywood Reporter készített egy listát, melyen majdnem az összes sorozaton végigmennek (azt írják a cikk végén, hogy ami nincs a listán, annak vagy biztos, hogy lesz következő évada, vagy pedig esélytelen), a tovább után ezt a lisát láthatjátok, magyarra fordítva.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat scrubs 24 nézettség chuck heroes v community smallville friday night lights mercy melrose place supernatural better off ted flash forward accidentally on purpose the forgotten gary unmarried human target life unexpected

Lost: a szezon hátralévő epizódjainak címe

2010.02.12. 16:47 muforlife

Természetesen csak a tovább után (a tévébe kerülés dátumával együtt), mert azért mégiscsak spoiler valamennyire, de szerintem érdemes megnézni, mert legalább lehet spekulálni, hogy vajon miről fog szólni a rész.

1 komment

Címkék: sorozat lost spoiler

He is a bear, damnit

2010.02.12. 15:00 muforlife

Szólj hozzá!

Címkék: poén

Gossip Girl-előzetes

2010.02.12. 13:40 muforlife

A sorozat majd csak március 9-én tér vissza, de addig is itt van ez a promó, aminek láttán elég sokán mondták, hogy "ez már túl sok (habi)". Ebben van amúgy igazság, de én például ezért is szeretem a sorozatot.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes sorozat gossip girl

Because it happened to your sister - Lost 6x03

2010.02.11. 21:40 muforlife

Huhh, eléggé oltják ezt a részt, Darkufos listán utolsó előtti, 3.5-ös osztályzattal, és a twitterezőknek, bloggereknek, kritikusoknak még Damon Lindelofot, a Lost egyik atyaúristenét, is sikerült kiakasztaniuk a "filler" szócska túlzott használatával, de én még mondom őszintén, nekem nem volt bajom a résszel, még úgy sem, hogy az utolsó jelenetet sikeresen elspoilerezték nekem (nem haragszom Peti:)





















7 komment

Címkék: kritika sorozat lost 7outof10

Valentine's Day on the island

2010.02.11. 20:58 muforlife

A Lost szereplőinek Valentin napi képeslapjai.










































1 komment

Címkék: sorozat lost poén

Friday Night Lights: Az 5. évad lesz az utolsó

2010.02.11. 19:47 muforlife

Ahogy legtöbbször, most is Ausiello hozta le a hírt először, és ugyan az NBC még semmi hivatalosat nem nyilatkozott, de Ausiello azt mondja, hogy több forrás is megerősítette a hírt. A sorozat most amúgy a 4. évadában tart a DirecTV-n (vagyis már be is fejeződött) az NBC pedig még el sem kezdte adni, de június, július környékén már az 5. évad is le lesz teljesen forgatva. Ez pedig azt jelenti, hogy a sorozat színészeit ősszel akár már új sorozatokban is láthatjuk (azok közül, akik régebben otthagyták a sorozatot, Minka Kelly-t és Zach Gilfrdot már "leszerződtették", előbbi a Matadorsban, utóbbi pedig a True Love-ban fog szerepelni, ha a csatorna berendeli a két sorozatot - linkeken rövid leírás).

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sorozat friday night lights

Breaking Bad S3 poszter

2010.02.11. 18:02 muforlife

Ezt is el kéne már kezdeni.

3 komment

Címkék: sorozat poszter breaking bad

What da frak?

2010.02.11. 16:46 muforlife

1 komment

Címkék: wtf lady gaga eminem vma

The Lonely Island - Incredibad

2010.02.11. 15:13 muforlife

Best fake MC's ever!

Szólj hozzá!

Címkék: zene the lonely island

L'art pour L'art - Laár András (a költő) - A ponty

2010.02.10. 18:51 szum7

Meghallgatás után elemezzük is a verset.

2 komment

Címkék: lart pour lart

süti beállítások módosítása